ΠΗΡΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...




Προθεσμία για τις 5 Μαρτίου ζητησε και ελαβε απο τον ανακριτή Κ. Σαργιώτη ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σήμερα ...
μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση με το βίντεο Μπαλτάκου.


Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για παραβίαση του απορρήτου ίδιας προφορικής συνομιλίας και χρήση παράνομης αποτύπωσης ίδιας προφορικης συνομιλίας. Εξερχόμενος απο το ανακριτικό γραφείο μετά τη προθεσμία που έλαβε, ο Η. Κασιδιάρης δήλωσε:

«Αποκάλυψα το κύκλωμα του Σαμάρα είπα την αλήθεια και τώρα πληρώνω το τίμημα της αλήθειας. Γιατί αντί να διερευνηθούν οι καταγγελίες Μπαλτάκου, στέλνουν εμένα σε ανακρίσεις και φυλακές. Αλλά δεν αλλάζει ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα. Είναι τριτη πολιτική δύναμη της χώρας».











Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του