''ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 6η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ''...


«Δεν πρόκειται να κάνουμε 6η αξιολόγηση» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης αναφερόμενος ...
στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους της και πρόσθεσε ότι η παράταση του μνημονίου τελείωσε.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm την Τετάρτη, o κ. Φίλης είπε ότι η κυβέρνηση θα ζητήσει μια νέα ενδιάμεση συμφωνία, όπου θα συζητήσουν ανοιχτά ένα νέο πρόγραμμα με μεταρρυθμίσεις και όχι με μέτρα λιτότητας.
Σύμφωνα με τον κ. Φίλη, υπάρχει με τους Ευρωπαίους μια συμφωνία στις ταμπέλες φοροδιαφυγή, διαφθορά, αναμόρφωση του δημοσίου σε αρκετά ζητήματα, ωστόσο, όπως τόνισε, «εμείς λέμε ότι τελειώνει το μνημόνιο και η τρόικα, αν αυτό οι Ευρωπαίοι το συσκευάσουν με το δικό τους τρόπο, είναι μια άλλη ιστορία που αφορά αυτούς».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του