6.002 ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ χρωστάνε στο ΔΗΜΟΣΙΟ πάνω από 20 δις ευρώ. Πρώτος στις λίστες του ΑΙΣΧΟΥΣ, ο…πεθερός του Βαρουφάκη!

petheros-varoufaki


Μια απί στευτη λίστα με 6.002 ονόματα εταιρειών που οφείλουν στο Δημόσιο πάνω από 20 δισ, ευρώ δημοσιεύει η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου.Πρώτος και καλύτερος-μεταξύ των πολλών ονομάτων- ξεχωρίζει το επώνυμο της εταιρείας του πεθερού του κυρίου υπουργού Οικονομικών ενώ στα έγγραφα κάνουν παρέλαση γνωστά ονόματα από τον επιχειρηματικό χώρο.Προφανώς όλοι αυτοί δεν έχουν λεφτά για να δώσουν τους φόρους τους. Διάγουν ντόλτσε βίτα και εμείς γ…στε για να πληρώσουμε κάθε μήνα τον διακανονισμό μας στην εφορία με κίνδυνο να μας χώνουν και τις καθυστερήσεις με προσαυξήσεις φωτιά.

Τα 20 δις είναι ανείσπρακτα εδώ και χρόνια και βεβαιωμένα μετά το 2013.
Ας πάνε να τα εισπράξουν και να λύσουν το πρόβλημα με τους μισθούς και τις συντάξεις που λένε ότι δεν θα χουν να δώσουνε από το τέλος Μαρτίου.
Οι λίστες είναι πράγματι απίστευτες.

exofilo-savato

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του