ΈΚΤΑΚΤΟ ! Συνέβη πριν από λίγο στον Αττικό ουρανό! Έφτασαν και είναι εδώ! Γιαυτό τρέμουν τα Ερπετοειδή



Αναταραχή προκάλεσε η NASA με την ανακοίνωσή στην συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσίασε την ανακάλυψη που σχετίζεται με την εξωγήινη ζωή. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που έγινε Ουάσιγκτον, μεταξύ των ομιλητών ήταν η Μάιρη Βόιτεκ, επικεφαλής του προγράμματος Αστροβιολογίας της NASA και η Πάμελα Κόνραντ, αστροβιολόγος στο διαστημικό κέντρο Goddard της ΝΑSA.Δείτε περισσότερα στην σελίδα της NASA :http://www.nasa.gov/home/index.html
Το σχέδιο για την παγκοσμιοποίηση καλά κρατεί, μας προετοιμάζουν με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς για το μέλλον μας.:ΈΚΤΑΚΤΟ ! Συνέβη πριν από λίγο στον Αττικό ουρανό! Συνέβη πριν από λίγο στον Αττικό ουρανό!

Σήμερα ο δίσκος αυτός που εντοπίστηκε πιθανολογείται ότι έχει διάμετρο περίπου 3.000 μίλια περίπου δηλ 5.000 χιλιόμετρα), φωτογραφήθηκε από τους αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και έχει προκαλέσει τρόμο σε όσους έχει διαρρεύσει η ύπαρξη του.

Όσοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν για μυθομανή τον ερευνητή Stephen Hannard του Alien Disclosure Group, έπεσαν επάνω σε κάποιες τυχαίες φωτογραφίες και βίντεο (δείτε το στην συνέχεια) που τραβήχτηκαν στις 10/3/2013 από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι όπως συνηθίζεται όταν φτάνουν στα όρια της ατμόσφαιρας και αποθανατίζουν το άπειρο του διαστήματος. Στην φωτογραφία αυτή ακριβώς πάνω και αριστερά από τον ήλιο φαίνεται καθαρά ένας τεράστιος διαστημικό αντικείμενο, παρόμοιο μα αυτό του ερευνητή Stephen Hannard.

Στα social media της Αμερικής που εκτέθηκε πρώτα η φωτογραφία γίνεται λόγος για τεχνητό διαστημικό σταθμό, όπως αυτός που μας έδειξαν στην ταινία elysium. Αφού λοιπόν η πληροφορία διασταυρώνεται και μάλιστα τυχαία, από δύο διαφορετικές πηγές, οι οποίες, η μια με την άλλη, ουδεμία σχέση έχουν και μάλιστα επιβεβαιώνουν, παλαιότερες πληροφορίες, που ήθελαν τρία γιγαντιαία αντικείμενα να πλησιάζουν την Γη, καμία αμφιβολία δεν θα πρέπει να υπάρχει ότι εκεί έξω, στο σκοτεινό διάστημα κάτι υπάρχει που ελάχιστοι το γνωρίζουν και φυσικά δεν μας το λένε.

Ίσος δεν είναι τυχαίες οι όλο και αυξανόμενες αναφορές από το 2010 και μετά της NASA όπως αυτή
Τελικά έφτασαν και είναι εδώ! Έτοιμοι για να επέμβουν για ακόμα μια φορά στην Γη; Γιαυτό και τέτοια πρεμούρα από τα Ερπετοειδή που μας κυβερνάνε να τελειώνουν το "θεάρεστο" έργο τους. Ο Βρετανός ερευνητής Stephen Hannard του Alien Disclosure Group, έχει δώσει στην δημοσιότητα την εικόνα που έχει αποτυπωθεί από το Πλανητάριο Μπραζίλια προσφάτως, η οποία δείχνει ένα...

αντικείμενο σε σχήμα δίσκου που εμφανίζεται πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης, τεραστίων διαστάσεων. Το αντικείμενο αυτό προσομοιάζει με τα αυτά που μας είχαν απασχολήσει το 2011. Τότε ο ο Αστροφυσικός Craig Kasnov που εργάζεται στο Ινστιτούτο SETI (δεν θα πρέπει να τον συγχέουμε με τον Craig Kasnoff) ανακοίνωσε ότι, το μήκος του ενός από αυτά, πλησιάζει τα 240 χιλιόμετρα!



Αποδεικτικά στοιχεία για έξω γήινη ζωή πληθαίνουν καθημερινά ! Θέλουν κάτι να μας πουν ?
Αυτή η εικόνα, κυκλοφόρησε 12 Νοέμβρη του 1996, από το Jet Propulsion Laboratory στην Πασαντένα της Καλιφόρνια, δείχνει που καλύπτετε από πάγο το φεγγάρι του Δία, Europa.

Κάθε νέα ανακάλυψη μας κάνει να κατανοούμε ότι είναι πιο πιθανό να μην είμαστε μόνοι. Η υπόθεση για ένα είδος εξωγήινης ζωής κάπου αλλού στο σύμπαν είναι σταθερά κτίριο. Τις τελευταίες ημέρες, οι επιστήμονες έχουν αποκαλύψει ότι υπάρχουν τρεις φορές περισσότερα αστέρια όπως πιστευόταν παλαιότερα που θα μπορούσαν να έχουν ζωή, και ότι ένα βακτήριο μπορεί να ζήσει ακόμα και με αρσενικό, επεκτείνοντας την κατανόησή μας για το πώς η ζωή μπορεί να ευδοκιμήσει κάτω από τις πιο σκληρές και παράξενες περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Έτσι τον τελευταίο καιρό, μια σειρά νέων ανακαλύψεων κάνουν να φαίνεται πιο πιθανό ότι.....
δεν είμαστε μόνοι - ότι υπάρχει ζωή κάπου αλλού στο σύμπαν.

Το Ινστιτούτο SETI είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ψάχνει για ενδείξεις ζωής πέρα από τη Γη. Η αποστολή του Ινστιτούτο SETI είναι να «διερευνήσει, να κατανοήσει και να εξηγήσει την προέλευση, τη φύση και τη διάδοση της ζωής στο σύμπαν».

Έγγραφα από το SETI αποκαλύπτουν ότι, τρία τεραστίων διαστάσεων διαστημόπλοια, η τροχεία τους είναι τέτοια που η Γη είναι μέσα στην πορεία τους. Ο αστροφυσικός Craig Kasnov που εργάζεται στο Ινστιτούτο SETI (δεν πρέπει να συγχέεται με Craig Kasnoff) ανακοίνωσε τηνπροσέγγιση προς τη Γη από 3 πολύ μεγάλα ATIA, πολύ γρήγορα κινούμενων αντικειμένων. Το μήκος τους είναι της τάξης των δεκάδων χιλιομέτρων (240 χιλ κατά προσέγγιση) .



Τώρα σχεδόν ένα χρόνο μετά από εκείνες τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του sky-map έχουν εξαφανιστεί οι σκιές αυτές (κατά την γνώμη μας τεχνηέντως) αλλά στην θέση με το στίγμα 09 52 31 -70 29 15,8 διακρίνεται καθαρά ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος.


Κάντε το τεστ και μόνοι σας για να δείτε .... πανομοιότυπο ουράνιο σώμα που αποκλείει κάθε παρερμηνεία για το τι παρατηρούμε υπάρχει και στις συντεταγμένες 09 41 40 -60 17 51. ενώ πλήρη σχηματισμό άλλες δύο πανομοιότυπες σκιές στην θέση 08 54 10 -55 36 11 και 09 23 07 -55 21 57.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες μια και το θέμα συσχετίζεται άμεσα με γεγονότα που έχουν γίνει αλλά και αναμένονται να συμβούν στους επόμενους μήνες.

Σήμερα και ενώ πλησιάζουμε σε περίεργες ημερομηνίες αναζητήσαμε νέα στοιχεία και δείτε στην συνέχεια τι ανακαλύψαμε ....! Η νέα φωτογραφία του θέματος μας αδιαμφισβήτητα δείχνει ....

κάποιο αντικείμενο ίδιο με τα προηγούμενα μόνο που πια δεν είναι στις συντεταγμένες που σας είχαμε δώσει τότε αλλά πολύ πιο κοντά στην Γη και μπορείτε εύκολα να δείτε και μόνοι σας αν επισκεφθείτε το http://www.sky-map.org/ και στην θέση που σας ζητάει τις συντεταγμένες για να παρατηρήσετε ότι θέλετε αντιγράψτε αυτές 20h26m46.63s, +45°04′12.4″. Στην θέση 19h34m45.13s, +11°05′25.0″ μπορούμε να διακρίνουμε αυτό στην δευτερη φωτογραφία.

Ανάμεσα στον πλανήτη Άρη και τον Ερμή ακόμα δύο παρόμοια στίγματα από αυτά που είχαμε δει και παλιότερα και μπορείτε να τα δείτε και εσείς στις συντεταγμένες 16h28m16.48s, -23°40′09.3″.
Τα συμπεράσματα δικά σας εμείς απλά καταγράφουμε ότι βλέπουμε και σας παραθέτουμε τα στοιχεία μας ...

Ρωσία προς ΗΠΑ «Πείτε στον κόσμο για τους εξωγήινους, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»
Η Ρωσία διέταξε τον Ομπάμα να μιλήσει στον κόσμο για εξωγήινους, αλλιώς θα το κάνει μόνη της. Μία έκθεση του υπουργείου εξωτερικών σχετικά με τον πρωθυπουργό Μεντβέντεφ στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ αναφέρει πως η Ρωσία έχει προειδοποιήσει τον πρόεδρο Ομπάμα ότι έχει έρθει η ώρα για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια για τους εξωγήινους και αν οι ΗΠΑ δεν συμμετάσχουν στην ανακοίνωση τότε το Κρεμλίνο θα το πράξει από μόνο του.

Το φόρουμ είναι ένα....
Ελβετικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Κολονία της Γενεύης και αυτοπροσδιορίζεται ως ένας ανεξάρτητος διεθνής οργανισμός που δεσμεύεται να βελτιώσει την παγκόσμια κατάσταση με συμμετοχή επιχειρήσεων, πολιτικών, ακαδημαϊκών και άλλων ηγετών της κοινωνίας για να διαμορφωθούν παγκόσμιες, περιφερειακές και βιομηχανικές ατζέντες.

Το φόρουμ είναι ιδιαίτερα γνωστό για την ετήσια σύνοδό του στο Νταβός, ένα ορεινό θέρετρο στο Graubundenστις περιοχή των ανατολικών Άλπεων της Ελβετίας. Στην συνάντηση παρευρίσκονται περίπου 2500 κορυφαίοι ηγέτες επιχειρήσεων, διεθνείς πολιτικοί αναλυτές, επιλεγμένοι διανοητές και δημοσιογράφοι για να συζητήσουν τα πιεστικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος συμπεριλαμβανομένης της υγείας και του περιβάλλοντος.

Ο Μεντβέντεφ πραγματοποίησε την έναρξη του φόρουμ όπου 50 αρχηγοί κυβερνήσεων έδωσαν το παρόν όπως η Μέρκελ και ο Κάμερον. Να σημειωθεί πως το φόρουμ ξεκίνησε στις 23 Ιανουαρίου 2013 και διήρκεσε 5 ημέρες.
Μία κρίσιμη σημείωση σχετικά με αυτό το φόρουμ είναι πως στην περίληψη του προγράμματος που περιλαμβάνονται προγραμματισμένα θέματα προς συζήτηση για τη φύση, υπάρχει και «η ανακάλυψη εξωγήινης ζωής» στην οποία αναφέρει πως η απόδειξη της ζωής κάπου στο σύμπαν θα μπορούσε να έχει σοβαρές ψυχολογικές επιπτώσεις για τα συστήματα της ανθρώπινης πίστης

Εξίσου κρίσιμο είναι πως μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Μεντβέντεφ στις 7 Δεκεμβρίου του 2012 στη Μόσχα, συνέχισε να ομιλεί με δημοσιογράφους και έκανε κάποια σχόλια εκτός αέρα δίχως να συνειδητοποιήσει πως το μικρόφωνό του και η κάμερα συνέχιζαν να καταγράφουν.

Στην συνέχεια ερωτήθηκε από δημοσιογράφο «αν ο πρόεδρος λαμβάνει μυστικά αρχεία εξωγήινων όταν παραλαμβάνει και τους κωδικούς του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας» και απάντησε «Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τα πυρηνικά και τους κωδικούς, ο πρόεδρος της χώρας αποκτά ειδικό φάκελο άκρως απόρρητο». Αυτός ο φάκελος περιέχει στο σύνολό του πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας…Μαζί με αυτό δίδεται μία έκθεση από μία απόλυτα μυστική ειδική υπηρεσία που ελέγχει τους εξωγήινους εντός της χώρας μας. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα μπορείτε να πάρετε από την ταινία MeninBlack… Εγώ δε θα σας πω πόσοι από αυτούς βρίσκονται ανάμεσά μας, γιατί μπορεί να προκληθεί πανικός.

(ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, για τα Ερπετοειδή που λένε του σατανά κατι καλοθελητές του ίντερνετ!!(ένα ειναι το volcano time! ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ)) ΣΤΟΧΟΣ Η ΥΠΟΥΔΟΥΛΩΣΗ!!!,,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΑΧΑ ! blue been και πράσινα άλογα! λες και έχει ανάγκη η ελιτ τέτοια δεν κάνει οτι θέλει ετσι και αλλιώς!)το παρακάτω κείμενο λέει πολλά αλλα δεν έτυχε προσοχήςΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΣΟΥΤΣΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ 1958

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του