ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ...




Σάλος έχει προκληθεί μετά τη δήλωση του Πάνου Καμμένου έξω από το Μαξίμου περί καναλιών «ιδίως στον Πειραιά κοντά» ...
που δεν έχουν ανατιναχθεί.


«Μπορεί να μην έχουν ανατιναχθεί κάποια κανάλια ιδίως στον Πειραιά κοντά αλλά έχει ανατιναχθεί η ελληνική οικογένεια, υπάρχει 70% ανεργία που πρέπει να το δείτε κάποια στιγμή», δήλωσε ο κύριος Καμμένος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό.

Άμεση ήταν η αντίδραση των εργαζομένων του Σκάι, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν «εμπρηστική» τη δήλωση του υπουργού και τονίζουν πως πρόκειται για «ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Oι εμπρηστικές δηλώσεις του αρχηγού  των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί  ανατινάξεων ΜΜΕ είναι μια ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία. Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Καμμένος είναι πλέον ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτός που πρέπει να απολογηθεί  για τις συνεχείς ακρότητες των ΑΝΕΛ και του αρχηγού τους είναι αυτός που τον επέλεξε σε αυτόν τον εθνικό ρόλο.

ΝΔ: Ο κ. Καμμένος τρομοκρατεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης 

«Να μας πει ο κύριος Τσίπρας αν συμφωνεί με τον υπουργό του» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, που χαρακτήρισε τις δηλώσεις του «απαράδεκτες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Εκ μέρους της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος τρομοκρατεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Καλούμε τον κ. Τσίπρα να μας πει, αμέσως, αν συμφωνεί με τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού του.
Η Δημοκρατία ούτε φιμώνεται, ούτε τρομοκρατείται».

Το Ποτάμι: Για τον κύριο Καμμένο να απολογηθεί αυτός που τον επέλεξε σε αυτόν τον ρόλο

Σκληρή ήταν και η ανακοίνωση του Ποταμιού για τις δηλώσεις Καμμένου, ενώ τα βέλη του στρέφονται κατά του πρωθυπουργού, που όπως είπε «τον επέλεξε σε αυτόν τον εθνικό ρόλο».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Oι εμπρηστικές δηλώσεις του αρχηγού  των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί  ανατινάξεων  ΜΜΕ είναι μια ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία. Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Καμμένος είναι πλέον ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτός που πρέπει να απολογηθεί  για τις συνεχείς ακρότητες των ΑΝΕΛ και του αρχηγού τους είναι αυτός που τον επέλεξε σε αυτόν τον εθνικό ρόλο».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του