Ο Ολάντ «μπερδεύει» την Ουκρανία με την Ελλάδα και η Μέρκελ του απαντά «Σκάσε ηλίθιε!»


karikatoura

Ο Martin Rowson σκιτσογραφεί στον Guardian, βάζοντας στο στόχαστρό του την Ελλάδα και την Ουκρανία.Οι δύο αρχηγοί κρατών κοιτούν πάνω από την Ελλάδα. Η Μέρκελ βλέπει την Ελλάδα, ο Ολάντ θεωρεί ότι βλέπει την Ουκρανία.«Θεέ μου! Κοίτα όλη αυτήν την καταστροφή, την απομόνωση και το χάος που πλανάται πάνω από το ανθρώπινο είδος κάνοντάς το μίζερο! Και όλα αυτά μόνο και μόνο για το καπρίτσιο ενός ανθρώπου με αδίστακτες φιλοδοξίες!
Πρέπει να δράσουμε τώρα για να διακόψουμε την τραγωδία που εξαπλώνεται στην Ουκρανία!» αναφωνεί ο Γάλλος Πρόεδρος, για να λάβει την απάντηση:
«Σκάσε ηλίθιε! Αυτή είναι η Ελλάδα….»
.http://www.makeleio.gr/wp-

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του