''ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ''...

Δικαίωση και μαζί πικρία εκφράζει ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης μετά την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης...
να εκδόσει σήμερα ένταλμα σύλληψης για αμερικανό πράκτορα, ο οποίος χαρακτηρίζεται ύποπτος για την υπόθεση των υποκλοπών που είχε αποκαλυφθεί το 2005.
          Ο Γ. Βουλγαράκης ως υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε "δείξει" θεωρητικά και πρακτικά την πρεσβεία των ΗΠΑ ως το επίκεντρο των υποκλοπών, γεγονός που πλέον επιβεβαιώνεται απο την πορεία των δικαστικών ερευνών.Τα επόμενα χρόνια ο Βουλγαράκης πέρασε μια μεγάλη πολιτική περιπέτεια αλλά παρα την "στοχοποίηση" του τίποτα δεν προέκυψε σε βάρος, χωρίς αυτό να εμποδίσει την πλήρη απενεργοποίησή του. Σήμερα έκανε στο Facebook και το Twitter την εξής χαρακτηριστική ανάρτηση:"Με ανακούφιση άκουσα ότι εκδόθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα ένταλμα εναντίον Αμερικάνου πολίτη για τις υποκλοπές. Τότε, με τα λίγα μέσα που είχαμε στη διάθεση μας και χωρίς απτές αποδείξεις - το ΥΔΤ άλλωστε, δεν ήταν κυρίως αρμόδιο για το θέμα, υπέδειξα το "τρίγωνο των υποκλοπών". Έκτοτε δεν ξαναείδα ποτέ θετικό δημοσίευμα ότι και αν έκανα.Αντίθετα έβλεπα το όνομα μου να "κολλάει", με ένα μαγικό τρόπο, σ όλες τις υποθέσεις που αποδεικνυόταν πολύ αργότερα οτι ήμουν άσχετος..."

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του