Ο Κώστας Μπακογιάννης διεκδικεί την ηγεσία της ΝΔ;;;

mpakosyr

Ο Κώστας Μπακογιάννης είχε δηλώσει στις 28 Δεκεμβρίου στην εφημερίδα Ευρυτανικά Νέα τα εξής αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν τότε υποψήφιο περιφερειάρχη στις επερχόμενες εκλογές του Μαίου του 2014:«… έχω πολύ δουλειά ακόμη στον δήμο Καρπενησίου να ολοκληρώσω και δεν ακούω τίποτα άλλο. Κοιτώ την δουλειά μου στον δήμο«.Αυτές τις μέρες έχουν φουντώσει τα σενάρια διαδοχής στη ΝΔ και ο περιφερειάρχης Στερεάς πλέον αρνείται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πάλι, τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να διεκδικεί την ηγεσία του κόμματος.

Ακούστε τον περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη στην εκπομπή άπλετο φως με τον Ηλία Καννέλη την Τετάρτη 18/02/2015 στο σημείο του 20.15 και μετά που ρωτάτε για το θέμα:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του