ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ”: ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΙΣ 7 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Δημοσιεύθηκε: 08/02/2015 17:42
stoiximata-an-tha-baloun-grabata-tsipras-baroufakis.w_l

Σε δύο άξονες οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης (σήμερα στη Βουλή στις 7 μ.μ.), που θα δώσουν το στίγμα των ελληνικών θέσεων στη διαπραγμάτευση με τους πιστωτές. Διαδοχικές πολύωρες συνεδριάσεις το Σάββατο για το Κυβερνητικό Συμβούλιο (ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 7) και ακολούθως η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ, όπως μας ενημερώνουν τα ΜΜΕ που υπάγονται απ ευθείας στην Κουμουνδούρου.
Όμως κατά πληροφορίες οι συνιστώσες βράζουν και αντιδρούν στο “νερό στο κρασί” που θέλει να ρίξει ο αρχηγός του κόμματος για να μην έλθει σε σύγκρουση με τους δανειστές.

Έτσι από διάφορες κομματικές “¨χαραμάδες” προβάλλονται οι εξής διαφωνίες μέσες-άκρες όπως αποτυπώθηκαν και σε σχόλιο φίλου αναγνώστη που υπάρχει στη σελίδα μας:
Υποσχεθηκαν οτι θα δωσουνε 13ο μισθο στους συνταξιούχους και τωρα διαβαζω ότι εβαλε οριο τα 700 ευρω.
Υποσχεθηκαν ότι θα παει το αφορολογητο στις 12.000 ευρω και τωρα βλεπω λενε οτι το μετρο θα ισχυει αναδρομικα.
Ειπανε θα καταργησουνε το ενφια και τωρα διαβαζω οτι θα αντικατασταθεί με αλλον φορο ακινητης περιουσιας.
Εμεις δεν εχουμε “γνωστο” τον Κ.Βαρουφακη (όπως η καθαριστρια που επανεπροσελαβε και βγηκε στον Αυτια σημερα να μας πει ότι ανταλλάσσει τηλεφωνικα μηνύματα μαζι του ενώ εσπευσε να μας χαρακτηρισει τυχερούς που τον εχουμε για υπουργο μας) να μας διορισει σε υπουργεια να καθαριζουμε σκαλες με 1500 ευρω τον μηνα. Εχουμε όμως τα πτυχια και τα μεταπτυχιακα μας κρεμασμενα στον τοιχο και πληρωνουμε αυξημένες ασφαλιστικες εισφορες σε χρεωκοπημένα ασφαλιστικα ταμεια, ταμειο επιτηδεύματος, ταμειο αλληλεγγύης, εισφορα υπερ ΟΑΕΔ, εισφορα στα συνδικαλιστικα οργανα και όλα αυτά με τοκο 8% επειδή ημαστε ανεργοι και δεν εχουμε για να δωσουμε και να βοηθήσουμε το κρατος. Αν η παροχη ρεύματος στους αλλοδαπούς είναι μετρο υποστήριξης τοτε το μονο που εχω να πω είναι ότ騔Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως”.
Αυτά καλό είναι να ληφθούν υπόψιν από την Νέα Κυβέρνηση. Κυβιστήσεις μυρίζουν…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του