ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....


Ενόψει των κοινών εκδηλώσεων σε Ελλάδα και Αυστραλία για την 100ή επέτειο από τη δημιουργία του εκστρατευτικού...
σώματος των Αυστραλών και των Νεοζηλανδών που πολέμησαν με την υποστήριξη των Ελλήνων κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος δέχθηκε τον πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα Τζον Γκρίφιν.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Καμμένος απηύθυνε πρόσκληση στον Αυστραλό υπουργό Βετεράνων, γερουσιαστή Μ. Ρόλαντσον, να παραστεί στην εκδήλωση.Για την οργάνωση και προετοιμασία των εκδηλώσεων μνήμης καθώς και για θέματα συνεκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού και του Αυστραλιανού Ναυτικού συζήτησαν νωρίτερα ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης με τον πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα.


Στην Ελλάδα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λήμνο, τον Απρίλιο και θα συμμετέχουν επιζήσαντες βετεράνοι της Μάχης της Κρήτης, η ελληνική ομογένεια της Αυστραλίας, Αυστραλοί πολιτικοί, και πολίτες οι οποίοι πολέμησαν μαζί με τους Αυστραλούς και τους Νεοζηλανδούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του