"Θα ελεγχθούν από το ΣΔΟΕ όλες οι λίστες μεγαλοκαταθετών, όπως η λίστα Λαγκάρντ"




«Θα τηρήσουμε στο σύνολό τους τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Είναι θέμα τιμής, αξιοπιστίας και σεβασμού της δημοκρατίας. Θα μείνουμε στην ιστορία ως η κυβέρνηση που τήρησε το λόγο της. Έχουμε πασίδηλα το δίκιο με το μέρος μας. Η τρόικα ήθελε εξαρχής εξάμηνη παράταση του προγράμματος. Δεν έχουν υπλογίσει ότι έχουμε το λαϊκό παράγοντα με το μέρος μας. Δεν θα κυβερνιόμαστε πλέον με emails. Η κρίση δεν είναι μόνο ελληνική, αλλά ευρωπαϊκή. Στόχος να καταλήξουμε σε αμοιβαία επωφελή λύση για όλους. Δεν διαπραγματευόμαστε την εθνική και λαϊκή κυριαρχία, καθώς και τη λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου. Δεν δικαιούμαστε να ζητήσουμε παράταση του μνημονίου.H Ευρώπη να μην ξαναζήσει την εποχή των τεράτων.Να μην τροφοδοτηθεί το μίσος μεταξύ των λαών. Να πρυτανεύσει η κατανόηση & η αλληλεγγύη.Δωρεάν σίτιση, ρεύμα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε οικογένειες και νοικοκυριά που έπεσαν θύματα της βαρβαρότητας . Επαναπροσλαμβάνουμε καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και τους σχολικούς φύλακες.
Καταργούμε τα βουλευτικά αυτοκίνητα και τους μετακλητούς υπαλλήλους. Μείωση του προσωπικού του Μεγάρου Μαξίμου κατά 30%.

Θα ελεγχθούν από το ΣΔΟΕ όλες οι λίστες μεγαλοκαταθετών.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του