Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τον Προκόπη Παυλόπουλο για τη θέση του ΠτΔ


tsipras prokopisΤο μούδιασμα μεταξύ των βουλευτών και των συνεργατών τους ήταν εμφανές.
Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, όπως και ο ίδιος ο κ.Τσίπρας στην ομιλία του, τόνιζαν ότι στόχος της κυβέρνησης εξαρχής ήταν η κοινωνική πλειοψηφία που έχει διαμορφωθεί μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου να αντικατοπτριστεί πολιτικά και κοινοβουλευτικά, με την εκλογή με ευρεία πλειοψηφία και συναίνεση ενός ΠτΔ με 180 βουλευτές.
Μάλιστα σημείωναν ότι η υποψηφιότητα Παυλόπουλου έχει αποφασιστεί εδώ και μέρες, λέγοντας παράλληλα ότι ο Ζ.Κ. Γιούνκερ δεν ενεπλάκη ποτέ ακόμη και στο ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Δ. Αβραμόπουλου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου αισιοδοξούν ότι θα επιτευχθεί ο στόχος των 180 βουλευτών και εκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου από την πρώτη ψηφοφορία, παρά το πιθανό ενδεχόμενο βουλευτές που πρόσκεινται στον Α. Σαμαρά να καταψηφίσουν.Άλλωστε η κυβερνητική πλειοψηφία αριθμεί 162 βουλευτές και εκτιμάται ότι αφού δεν θα υπάρχουν διαρροές αναζητούνται μόλις 18 βουλευτές από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδίως από τη ΝΔ από την οποία προέρχεται ο κ. Παυλόπουλος και από την ΚΟ της οποίας οι "καραμανλικοί" θα υπερψηφίσουν.
Να σημειωθεί ότι έτερος υποψήφιος για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα Νίκος Αλιβιζάτος διατηρούσε κοινό δικηγορικό γραφείο με τον Προκόπη Παυλόπουλο κατα το παρελθόν!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του