ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ: ΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΗΦΗΝΕΣ-ΑΛΑΝΙΑΡΕΣ-ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ. ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΞΩ-ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΗ; ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ-ΑΛΕΞΗ, Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΡΑΧΜΗ!

EXOFILO-SAVVATOY


Από όλα έχει το φύλλο του Σαββατοκύριακου.

Και για τα πιο γενναία γούστα.
-Τα αριστερά υπουργιλίκια που επένδυαν το κομπόδεμα στο εξωτερικό. Φαίνεται είχαν ρυθμίσει το PLAN B και υπολόγιζαν σε εθνικό νόμισμα. Μέχρι στιγμής, δεν τους βγαίνει. Όλοι να στηρίξουμε την κυβέρνηση αδέρφια, αρκεί να μην πάμε όλοι άπατοι στο πηγάδι.(Όλα τα ονόματα και οι λογαριασμοί)
-Ο Πάκης; Αυτός μετά τα στραπάτσα, ζει τις δόξες τις μεγάλες.
-Αλέξη, είναι βαριά του Τσολιά και ήδη κάποιοι τυπώνουν δραχμές.
-Το λαθρεμπόριο ποτών ζει κ βασιλεύει. Δεν τυφλώνει μόνον το χερογλύκανον αλλά και οι “μπόμπες” που κατέκλυσαν τη Θεσσαλονίκη.
-Δημήτρης Καζάκης-συνέντευξη αποκαλύψεων στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: “Πάμε να φύγουμε από το ευρώ, θα είναι το τέλος μας”.
-Κώστας Σημίτης. Από τα γεννοφάσκια του…πατριώτης!
-Και κάτι ακόμα , ρε παιδιά. Που βρέθηκαν τα ορφανά του Στάλιν με τόσα λεφτά; Μια ζωή δουλεύουμε και δεν υπάρχει μία.
Καλημέρα σύντροφοι…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του