ΕΚΤΑΚΤΟ>Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ Eκλογές 22 Μαρτίου, στο 48% ο ΣΥΡΙΖΑ



Εκλογές στις 22 Μαρτίου ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του.

Ο πρωθυπουργός τις τελευταίες ώρες εκτιμά ότι τα κόμματα της ευρωπαικής δεξιάς με επικεφαλής την Ανγκελα Μέρκελεπιχειρούν να τον παγιδεύσουν και στην ουσία να τον εξουδετερώσουν...Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα δεν εξεπλάγησαν όταν διαπίστωσαν το διπλό πρόσωπο της Μέρκελ. Εντός της αιθούσης η Μέρκελ ήταν πιο συγκαταβατική σε όσα πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας κάτι που επέτρεψε τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον Ντάισεμπλουμ να δηλώσουν ότι βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία. Λίγο αργότερα η Γερμανίδα καγκελάριος θα εμφανίζονταν αμετακίνητη στην σκληρή θέση της κι αφού πρώτα είχε καταφέρει να προκαλέσει μικρό διπλωματικό ρήγμα ανάμεσα στον Πούτιν και τον Αλέξη Τσίπρα.

Η Μέρκελ έχει στον πλευρό της τα κόμματα της ευρωπαικής δεξιάς, όπως αυτό του Ραχόι αλλά και την ΝΔ του Σαμαρά-ο οποίος κάθε άλλο παρά στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης. (Το ίδιο βέβαια έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ όταν κυβερνούσε η ΝΔ).

Ο Τσίπρας ο οποίος δέχεται και μεγάλη πίεση από την Αριστερή πλατφόρμα, με το ISKRA όλο αυτό το διάστημα να έχει καταντήσει το πιο πολυδιαβασμένο ευαγγέλιο του χώρου, εκτιμά ότι η προσφυγή στις κάλπες θα του επιτρέψει να απαλλαγεί και από τους αριστεροπλατφορμικούς μια και ο ίδιος έχει μεγάλη διείσδυση στα αστικά στρώματα και στους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ειδικά ο Γιάνης Βαρουφάκης που προκαλεί λιποθυμίες στο γυναικείο πληθυσμό αναμένεται να σαρώσει και να εκτινάξει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σε παπανδρεικά ύψη. Με τον Βαρουφάκη δίπλα του, ο Τσίπρας μπορεί να εξουδετερώσει χωρίς απώλειες τους αριστεροπλατφορμικούς. Αλλωστε γνωρίζει πλέον πως το ακροατήριό του βρίσκεται πλέον ανάμεσα και στους συντηρητικούς ψηφοφόρους οι οποίοι ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ ξορκίζουν τον ΕΝΦΙΑ.

Ο Τσίπρας εκτιμά πως η γρήγορη προσφυγή στις κάλπες θα του εξασφαλίσει ένα ποσοστό κοντά στο 48% με τους ΑΝΕΛ να αγγίζουν το 8-10%.

Με ένα τέτοιο ποσοστό μπορεί να σχηματίσει μια παντοδύναμη κυβέρνηση έτοιμη για όλα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του