Νέο κάλεσμα μέσω Facebook για συγκεντρώσεις Τετάρτη, την ώρα που θα συνεδριάζει το Eurogroup

11sygkentrwsiΣε νέες συγκεντρώσεις στήριξης της κυβερνητικής προσπάθειας σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας την Τετάρτη, την ώρα που θα συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το Eurogroup, καλεί μέσω facebook η ομάδα που διοργάνωσε τις συγκεντρώσεις της περασμένης εβδομάδας.
Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης είναι «Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα» και οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε όλες τις μεγάλες πλατείες των πόλεων της Ελλάδας.
Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα την περασμένη εβδομάδα έλαβαν περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι οι οποίοι διαδήλωσαν για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και χωρίς την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.Στη νέα τους ανακοίνωσή οι διοργανωτές αναφέρουν:«Την Πέμπτη στείλαμε ένα πρώτο μαζικό μήνυμα απέναντι στους εκβιασμούς. Συνεχίζουμε. Να
πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες».
«Ήρθε η ώρα» προσθέτουν «να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του