Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΝΟΥΣΗ-Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Mαζεύουν τους "σκληρούς" Κρητικούς που έκαναν τα καψόνια στον Βαγγέλη;



 


Ανδρες της Ασφάλειας μαζεύουν από στιγμή σε στιγμή τους "σκληρούς" Κρητικούς που έκαναν καψόνια στον 20χρονο σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Η εξαφάνιση του σπουδαστή προκάλεσε το ενδιαφέρον του νέου υπουργού Δημόσιας Τάξης ο οποίος έδωσε εντολή να διαλευκανθεί το γρηγορότερο η υπόθεση και να μην χαθεί άλλος χρόνος.
Για την εξαφάνιση του νεαρού σπουδαστή υπήρξε και παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον υπουργό Δημόσιας Τάξης. Στο μεταξύ σε ένα από τα video εμφανίζεται και το πρόσωπο κλειδί που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση.Μάλιστα συνηθίζει να μιλάει και εκ μέρους των άλλων "εμείς δεν τον είδαμε, εμείς δεν ξέρουμε, εμείς..., εμείς... εμείς..."Η ανάγκη τους να παραμείνουν "ομάδα" είναι προφανής σύμφωνα με ανώτερους αξιωματικούς της Ασφάλειας στην Αθήνα οι οποίοι αναλύουν το ρεπορτάζ της Αγγελικής Νικολούλη.Εμπειρος αξιωματικός της Ασφάλειας εκτιμά ότι έχει όλη την υπόθεση δεμένη και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.Στο μεταξύ έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα στόματα σε συγγενικό περιβάλλον των εμπλεκομένων μια και ο κίνδυνος να σαπίσουν όλοι στη φυλακή είναι πολύ μεγάλος.Η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να κοστίσει πολλά κεφάλια των αρμοδίων αρχών εξαιτίας ολιγωρίας. Οσο για τον πολιτικό εάν αποδειχθεί η εμπλοκή του οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στον πολιτικό του χώρο o oποίος τα τελευταία χρόνια είχε γεμίσει πολιτικούς τραμπούκους.Σύμφωνα με τις καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν στην εκπομπή "Φως στο τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη, πολιτική ασυλία είχαν οι "μάγκες" Κρητικοί που φοιτούσαν στη Γαλακτοκομική Σχολή και έκαναν καψόνια στο Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, είχε πολλές φορές δημιουργηθεί ζήτημα από την αυταρχική και προβληματική συμπεριφορά τους, όμως κάθε φορά που τίθονταν θέμα για την αποπομπή τους από τη Σχολή, πρωτοκλασάτος βουλευτής της Κρήτης παρενέβαινε και "καθάριζε" για λογαριασμό τους! Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις.

Ο συγκεκριμένος πολιτικός θα μπορούσε να κατηγορηθεί ακόμη και ηθική αυτουργία γι΄αυτό σας λέμε οι εξελίξεις της εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή θα προκαλέσουν σάλο και στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο της χώρας.

Η ώρα της Δικαιοσύνης πλησιάζει.

Συνέχεια καταγγελιών στην εκπομπή "Φως στο τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη, αναφορικά με την εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Αυτή τη φορά από υπάλληλο καφετέριας στον Κατσικά, λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα από τη Σχολή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μια ημέρα οι... "σκληροί" Κρητικοί της Σχολής που έκανε παρέα μαζί τους ο Βαγγέλης, του είχαν κρύψει τον καφέ που έπινε και όταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε, του έχυσαν το νερό στο κεφάλι και γελούσαν μαζί του!

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι, ότι ο Βαγγέλης δεν έφυγε από την παρέα, αλλά συνέχισε να κάθεται μαζί τους!

Μάλιστα -σύμφωνα με την καταγγελία του εργαζόμενου- ο ιδιοκτήτης της καφετέριας τους έκανε παρατήρηση για το θέαμα, καθώς δυσανασχέτησαν και διαμαρτυρήθηκαν για το συμβάν πολλοί θαμώνες του καταστήματος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του