O ΝΑΖΙΣΜΟΣ δεν πεθαίνει ΠΟΤΕ στους Γερμανούς! ΦΡΙΚΤΟ – ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ περιστατικό με 70χρονη ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

87635-41259


Φρικτή καταγγελία που ΣΟΚάρει…
Ακούσαμε με ΕΚΠΛΗΞΗ σε ραδιοφωνική εκπομπή, ακροάτρια τη ΚΥΡΙΑ Ξένια, να καταγγέλει απο το Βισμπάντεν Γερμανίας (Αλεμανία των βαρβάρων) με θυμό , λύπη και έκδηλη αγανάχτηση περιστατικό που της συνέβη χθές σε φαρμακείο της πόλης. Η Ελληνίδα αυτή που ζει στην Αλεμάνια τα τελευταία ΠΕΝΗΝΤΑ χρόνια, τώρα είναι 70 ετών, πήγε σε φαρμακείο να πάρει τα φάρμακά της, Εκεί ήταν και ένας γνωστός της, πάνω απο 30 χρόνια (Αλεμανός -γερμανός) που μόλις είδε να ψωνίζει τα ΦΑΡΜΑΚΑ της, Οχι μπιζού & καλλυντικά- της είπε:
-Ξέρεις οτι με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά, αγοράζεις τα φάρμακά σου;;…
Κόκκαλο η αρχόντισσα Ελληνίδα δεν μίλησε. Έβαλε τα κλάματα, παράτησε τα φάρμακα και βλαστήμησε την ώρα και την στιγμή που η μοίρα την ανάγκασε να ζήσει τέτοιες στιγμές κοινωνικού βιασμού και απαξίωσης στα γεράματά της. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Γερμανός, ΟΣΑ χρόνια κι αν περάσουν θα είναι ΠΑΝΤΑ ο ναζί βάρβαρος και ανθρωποφάγος κτηνάνθρωπος με τα χέρια να στάζουν μονίμως αίμα αθώων.Έφυγε και δεν του είπε ότι αν δεν υπήρχε η Ελλάδα και οι Έλληνες, αυτός θα ήταν ακόμα στα δέντρα και θα τρεφόνταν με βελανίδια και ρίζες. Κάθαρμα , ε, ΚΑΘΑΡΜΑ !!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του