ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ OI KYΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...


Ασφαλείς επιλογές στο ντύσιμό τους επέλεξαν οι περισσότερες κυρίες της Βουλής για την σημερινή ορκωμοσία ...
της κυβέρνησης. Το άσπρο και το μαύρο επικράτησε στα γυναικεία σύνολα, αλλά η παρουσία που τράβηξε τα φλας των φωτογράφων ήταν εκείνη της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, η οποία εξέπληξε με τις στιλιστικές της επιλογές.


Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί η κυρία Μιχαλολιάκου εμφανίστηκε με λευκό σακάκι, μπλε φούστα και μαύρο τοπ ασορτί με ψηλοτάκουνες γόβες. Η Donna Karan τσάντα που κρατούσε στο χέρι της δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητη και ασχολίαστη... 





Πιο συγκρατημένη αυτή τη φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατέφθασε στη Βουλή, φορώντας ένα μακρύ μαύρο παλτό.



Άκρως εντυπωσιακή η Ραχήλ Μακρή επέλεξε ένα ταγέρ με γεωμετρικά σχήματα στο σακάκι και μαύρη φούστα με πουκάμισο «εποχής» με μεγάλο φιόγκο στο λαιμό. Οι γόβες της σε μαύρο κλασικό τόνο.



Την παράσταση έκλεψε η σικ εμφάνιση της Κατερίνας Μάρκου. Η κυρία Μάρκου επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία σε χρωματικούς τόνους μπλε royal, συνδυάζοντας το σύνολο της με nude μυτερές γόβες.



Η Όλγα Κεφαλογιάννη, «αρχοντική» όπως πάντα, επέλεξε να φορέσει σακάκι με βαθύ ντεκολτέ και κλος φούστα μέχρι το γόνατο, όλα σε γκρι τόνους. Τσάντα και γόβες στο απόλυτο μαύρο.





Στα μαύρα και η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία επέλεξε ένα βαθύ μπλε μπλουζάκι για να «σπάσει» τη μονοτονία.



Η Ελένη Γερασιμίδου κλασική επέλεξε ένα μακρύ καμηλό παλτό με ένα φλοράλ φουλάρι.









Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του