ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: "ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ"! Προβοκατόρικη βομβιστική επίθεση σε πορεία ειρήνης στο Χάρκοβο (vid) - Kίεβο: "Ετοιμαστείτε για ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ρωσία"

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από δέκα τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας που εκτοξεύτηκε από διερχόμενο όχημα στη διάρκεια πορείας υπέρ της ειρήνευσης στο Χάρκοβο της ανατολικής Ουκρανίας.
Υπάρχουν υπόνοιες ότι επρόκειτο για προβοκατόρικο χτύπημα από στελέχη του Δεξιού Τομέα για να παρακάμψουν τις απαιτήσεις όσων ζητούν ειρήνευση στη χώρα. Μια χώρα που κυριολεκτικά διαλύθηκε μετά το πραξικόπημα που οργάνωσαν πράκτορες των ΗΠΑ και της ΕΕ εναντίον του νόμιμου προέδρου της χώρας Β.Γιανουκόβιτς και τον οποίο τελικώς εκδίωξαν, και έφεραν στη θέση του τον Ουκρανό ολιγάρχη και αμερικανόφιλο Π.Ποροσένκο.Εντύπωση προκάλεσε η άμεση ανακήρυξη της έναρξης της "αντιτρομοκρατικής επιχείρησης" στην πόλη Χάρκοβο από τον Γραμματέα Εθνικής Ασφάλειας και πρώην πρόεδρο-μαριονέτα των Δυτικών πριν εκλεγεί ο Π.Ποροσένκο Alexander Turchinov!

Δηλαδή η πόλη του Χαρκοβο από σήμερα έχει στρατιωτικό νόμο, εμφανές δείγμα του φόβου που έχουν οι Ουκρανοί για επικείμενη απόσχιση της πόλης η οποια αποτελείται κατά συντριπτική πλειοψηφία από ρωσόφωνους.
«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από δέκα τραυματίστηκαν» ανέφερε η Βίτα Ντουμπόβικ, εκπρόσωπος των τοπικών εισαγγελικών αρχών.

Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφερε ότι είδε δύο πτώματα, καλυμμένα με την ουκρανική σημαία, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων το ένα από το άλλο.

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε σταθμό του μετρό τη στιγμή που περνούσε από το σημείο μεγάλο πλήθος διαδηλωτών.

«Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων ο εκρηκτικός μηχανισμός εκτοξεύτηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο» ανακοίνωσε λίγο μετά την επίθεση η τοπική εισαγγελία.

Μεταξύ των νεκρών είναι ένας αστυνομικός και ένας ακτιβιστής, ανέφεραν οι οργανωτές της κινητοποίησης. «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν βομβίδα κρότου, αλλά μετά είδα τους ανθρώπους να πέφτουν» είπε ένας από αυτούς, ο Ίγκορ Ρασόκα.

Στο Χάρκοβο, το οποίο απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα από τη ζώνη των συγκρούσεων με τους ρωσόφωνους, έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες πολλές «ύποπτες» εκρήξεις που χαρακτηρίζονται από τις αρχές ως «τρομοκρατικές ενέργειες».

Το γεγονός αυτο συνέβη μια μέρα μετά αφ'οτου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Vadim Pristayko σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο CBC διακήρυξε ότι: «Το διακύβευμα είναι πολύ υψηλό. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε, αλλά προετοιμαζόμαστε για μεγάλης κλίμακας πόλεμο.» Ο ίδιος ζήτησε από τον Καναδά να βοηθήσει με την παροχή θανατηφόρου οπλισμού και με την κατάλληλη εκπαίδευση για τη χρήση τους.

Ο Vadym Prystaiko, ο οποίος μέχρι το περασμένο φθινόπωρο ήταν πρέσβης της Ουκρανίας στον Καναδά, δήλωσε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να φοβηθεί να ενταχθεί στον πόλεμο αυτόν μαζί με την Ουκρανίας επειδή απέναντί του θα έχει μια μεγάλη πυρηνική δύναμη.

»Ο μεγαλύτερος σιδηροδρομικός κόμβος που είχαμε ποτέ έχει καταστραφεί ολοσχερώς «, είπε στον δημοσιογράφο Evan Solomon για το Ντεμπαλτσέβε.

«Βλέπουμε ότι δεν σταματούν, γεγονός που υποδηλώνει ότι τώρα αγώνας κατευθύνονται νότια προς το λιμάνι της Μαριούπολης».

«Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιοφυΐα για να καταλάβει τι κάνουν… Παίρνουν όλο και πιο στρατηγικά σημεία.»

Πρόσφατα, ο ουκρανός βουλευτής Γιούρι Birch, διοικητής του παραστρατιωτικού τάγματος Dnepr-1 , απείλησε να κάψει την Κριμαία, μαζί με όλους τους κατοίκους της.

Ορκίστηκε ότι «θα έρθει με το όπλο στην Κριμαία.» και "η απάντηση θα είναι σκληρή για Κριμαίους προδότες".

»Θα απελευθερώσουμε την Κριμαία έστω και αν τα κάψουμε όλα» – ομολόγησε σε ένα τηλεοπτικό νεοναζιστικό παραλήρημα.

Πάντως ακομα και έτσι ο Ουκρανός νεοναζί βουλευτής αποκάλυψε την αλήθεια ότι οι κάτοικοι της Κριμαίας είναι Ρώσοι και αποφάσισαν ελεύθερα να ενωθούν με την μητέρα Ρωσία, αλλά και τι τους περίμενε εάν δεν αντιδρουσαν άμεσα. Οι Δυτικοί είχαν σχέδιο εξανδραποδισμού τους από την Χερσόνησο.

Είχαμε πει ότι η εκεχειρία δύσκολα θα γίνει σεβαστή. Ο Π.Ποροσένκο για τα μάτια του κόσμου συμφώνησε, αλλά από πίσω οι Αμερικανοί τον πίεζαν να ξεκινήσει άμεσα νέες εχθροπραξίες. Στην Ουάσιγκτον θελουν πίσω την Κριμαία πάση θυσία ακόμα και εάν σκοτωθούν οι μισοί Ουκρανοί, δεν τους ενδιαφέρει ο φόρος του άιματος, άλλωστε δεν είναι δικο τους.

Οι ΗΠΑ βάση της συμπεριφοράς που επιδεικνύουν η οποία δεν κρατά ούτε τα προσχήματα φαίνεται να έχουν επιλέξει τον δρόμο που οδηγεί σε έναν Γ' ΠΠ. Διότι γνωρίζουν ότι εάν Ρωσία και Κίνα ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί και τα υπόλοιπα BRICS δεν θα μπορούν να τους αντιμετωπίσουν. Θέλουν να κρατήσουν την πρωτοκαθεδρία, προκείμένουν να συνεχίσουν να κυβερνούν θα οδηγήσουν τον πλανήτη στον όλεθρο για να είναι βασιλιάδες της "Στάχτης".

Και σε δύο χρόνια ενδέχεται να έρθουν στην εξουσία πολύ πιο σκληροπυρινικοί πολιτικοί από τον Μ.Ομπάμα.




 Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του