O NEOΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ!!! Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ;;; ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ! (ΦΩΤΟ)

Untitled-1

Ο νεοσταλινισμός στις δόξες του…Ο ξάδελφος Γεώργιος Τσίπρας διορίστηκε ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο εξωτερικών. Ναι, ναι, ειδικός σύμβουλος με μισθάρα παρακαλώ!

5551
koun
Η Βουλγάρα καθαρίστρια στα τρένα  Κούνεβα έγινε Ευρωβουλευτής χωρίς να έχει πει μια λέξη, όχι για τη Βουλγαρία, αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα!!!
630x375_596_355
Κεφάλαιο και μάλιστα μεγάλο! Μπαρουφάκης! Δόξα και τιμή στις πασαρέλες, πισίνες, φουλάρια, καράφλες, κολοκύθες μέχρι και κυπριακές ιστοσελίδες σε σημερινή έκδοση παρουσιάζουν την κυρά – Μπαρουφάκαινα να δείχνει την βιλλάρα τους (με το συμπάθειο) και να ποζάρει σαν την Πετρούλα. Ιδού η πολυθρόνα μας, ιδού η πισίνα μας, ιδού η τουαλέτα μας…
 ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΠΑΣΑΡΕΛΛΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ.
Και πάμε στη θυγατέρα του γραφικού Σαρτζετάκη! Η πλέον κατάλληλη για μια τόσο νευραλγική θέση! Η Πετρούλα Αναστασία Σαρτζετάκη -δια χειρός Παναγιώτη Κουρουμπλή- ορίστηκε πρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας.
serfsartz2-thumb-large
Δεν μας τα λέτε καθόλου καλά κε Κουρουμπλή! Μα καλά δεν υπήρχε άλλη για τη θέση;
Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε η είδηση, συζητήθηκε ποικιλοτρόπως. «Η… Πάτυ διορίστηκε εκεί επειδή είναι κόρη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Χρήστου Σαρτζετάκη», ήταν η μία πλευρά, η μία άποψη. Προφανώς, αφήνοντας να εννοηθούν πάρα πολλά. Που ειπώθηκαν, κιόλας, ξεκάθαρα, κάνοντας (βαρύ) λόγο για «βύσμα», «ευνοημένη», «ημέτερη» ή «δεν υπήρχαν άλλες με τα ίδια ή και περισσότερα προσόντα για τη θέση;». Υπάρχει και η άλλη άποψη, που αναφέρει ότι «τελείωσε με άριστα το Κολέγιο, ότι πέρασε με την πρώτη στη σχολή της, πως είναι εξαίρετη νομικός, ότι μιλά πολλές ξένες γλώσσες…» κ.λπ.
kourou pet2
Ο ανωτέρω κατάλογος, είτε ασπάζεσαι τη μία θέση ή την άλλη, δεν έχει τέλος.
Το σίγουρο είναι ότι η κα Σαρτζετάκη τοποθετήθηκε Πρόεδρος σε μια Επιτροπή που ο χαρακτηρισμός «πολύπαθη» φαντάζει πολύ μικρός προκειμένου να περιγράψει κάποιος το κομμάτι των Προμηθειών του υπουργείου Υγείας. Τα νοσοκομεία της χώρας δεν είχαν το προηγούμενο διάστημα όχι να χορηγήσουν βασικά φάρμακα σε ασθενείς, αλλά ούτε… γάζες.
pet3
 Η Πετρούλα Αναστασία Σαρτζετάκη, έχει ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο να επιτελέσει:
Να φροντίσει ώστε να μη λείψει, πλέον, κανένα απαραίτητο υλικό σε κανένα νοσηλευτικό ίδρυμα της Ελλάδας -και χωρίς να γίνουν σπατάλες- αλλά και να εποπτεύσει τους αντίστοιχους -από τούδε και στο εξής- διαγωνισμούς για τις προμήθειες. Να ελέγξει, ταυτόχρονα, το αν οι προηγούμενοι διαγωνισμοί έλαβαν χώρα με αξιοκρατικά κριτήρια. Θα πρέπει να εστιάσει, επίσης, στο αν το έργο των προκατόχων της θέσης της ήταν άρτιο και οι ίδιοι ήταν άξιοι για αυτό που επελέγησαν να υπηρετήσουν.
Ας κάνει αυτά η Πάτυ και κανείς δεν θα σχολιάζει  αν «είναι η κόρη του Σαρτζετάκη και γι’ αυτό βρέθηκε στη θέση αυτή».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του