ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εντολή Μαξίμου για τη σύλληψη 3 ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ που κατέχουν δεκάδες εκ. “μαύρα ευρώ” στο εξωτερικό

euro-lefta


Εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου προς… τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες-της σύλληψης συμπεριλαμβανομένης- 3 τηλεοπτικών αστέρων (μιλάμε για βαριά ονόματα) οι οποίοι εντοπίσθηκαν με καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό.

Οι συγκεκριμένοι συμπεριλαμβάνονται στην μεγάλη λίστα των ανθρώπων των ΜΜΕ οι οποίοι διατηρούν καταθέσεις στο εξωτερικό και στους οποίους παρείχαν ασυλία όλες σχεδόν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Η σύλληψή τους σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα ημερών.
Στην περίπτωση μάλιστα του ενός έχει εντοπισθεί και συγκεκριμένο παραδικαστικό κύκλωμα που του παραχωρεί ιδιότυπη ασυλία!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του