ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ από τον αποχωρήσαντα πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ εκθέτει τη Ν.Δ.

DSC_1608

Γρ. Αποστολάκος: «Αντιστάθηκα σθεναρά σε κάθε παρέμβαση των προηγούμενων πολιτικών διοικήσεων του υπουργείουπρος τον Οργανισμό»
Την προσπάθεια παρεμβάσεων προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ των πολιτικών διοικήσεων του πρώην υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων -νυν Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δηλαδή επί των ημερών της συγκυβέρνησης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, αποκάλυψε ο ίδιος ο αποχωρήσας πρόεδρος του Οργανισμού και πρώην Βουλευτής Λακωνίας της Ν.Δ., Γρηγόρης Αποστολάκος, στον απολογισμό – αποτίμηση της διετούς θητείας (2013 – 2015) της Διοίκησης του Οργανισμού.Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αποστολάκος, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., κατά την εκτίμησή μου, πρέπει να διατηρήσει την αυτοτέλειά του, έναντι της κεντρικής διοίκησης του Υπουργείου, Διεύθυνση του οποίου δεν αποτελεί. Τελεί, βέβαια, υπό την εποπτεία του, εκάστοτε, Υπουργού αλλά θα πρέπει να διαφυλάξει την αυτοτέλειά του ως κόρην οφθαλμού.
Εάν αισθάνομαι υπερήφανος για κάτι, επιτρέψτε μου να το καταθέσω, είναι ότι, προσωπικά, αντιστάθηκα, σθεναρά, και πιστεύω ότι κατόρθωσα να αποτρέψω κάθε διοικητική παρέμβαση των δύο προηγουμένων πολιτικών διοικήσεων του Υπουργείου στον Οργανισμό«.
Μια δήλωση – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ φυσικά, η οποία αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους ήδη ταραγμένους εσωκομματικούς κύκλους της Ν.Δ.
agroticanews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του