ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ “ΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ” – ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ Η’ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ!

nikol

Πίνακας με όλους τα μέλη της αυτοδικοίκησης που ελέγχονται για την μη υποβολή ή για ανακρίβειες στα πόθεν έσχες τους.Υπενθυμίζεται ότι το έγγραφο είχε σταλεί από τον Πρόεδρο της Αρχής για την Καταπολέμηση του ξεπλύματος «μαύρου χρήματος» Παναγιώτη Νικολούδη, ενώ σύμφωνα με καταγγελία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τάσος Νεράντζης δεν το διένειμε στα μέλη της Επιτροπής, αλλά το πήρε μαζί του όταν αναχώρησε από το γραφείο του.ΒΟΜΒΑ: “Στη λίστα Νικολούδη είδα Πολιτικούς.. Υπουργούς.. Δημοσιογράφους και…!” (BINTEO)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του