ΑΥΤΟΣ είναι ο επιχειρηματίας, σύζυγος της Σοφίας Μουτίδου που αυτοκτόνησε μέσα στο μαγαζί του στην Πατησίων – Μεγάλη η αγάπη του για τη Θεσσαλονίκη! Θα πήγαινε να κάνει Πάσχα αλλά τον πρόλαβε ο θάνατος! (ΦΩΤΟ)

ep0

Ασύλληπτη τραγωδία για τον 43χρονο επιχειρηματία που αυτοκτόνησε σήμερα με περίστροφο μέσα στο μαγαζί του γνωστό καφέ – εστιατόριο επί της Πατησίων.Στο σημείο έφτασε συντετριμμένη η 42χρονη ηθοποιός, η οποία δεν μπορούσε να το πιστέψει. (ΦΩΤΟ)





Ο σύζυγος της ηθοποιού Θόδωρος Ευαγγελόπουλος, είχε λατρεία για την Θεσσαλονίκη. Θα πήγαινε να κάνει Πάσχα αλλά δυστυχώς τον πρόλαβε ο θάνατος.

Να σημειώσουμε, πως ο 45χρονος ζαχαροπλάστης και η Σοφία Μουτίδου, τον Νοέμβριο του 2009 απέκτησαν ένα κοριτσάκι, την Δήμητρα.

Το μαγαζί που διατηρούσε ο επιχειρηματίας ήταν πόλος έλξης για πολλούς επώνυμους όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Ο ίδιος άλλωστε ήταν πολυ αγαπητός.

Αλέξης Γεωργούλης
ep1
Χρήστος Φερεντίνος
ep2
Γιώργος Καρτάλος
ep3
Πάνος Μουζουράκης
ep4
ep5

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του