ΔΕΚΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ...

Σε δέκα συλλήψεις έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η αστυνομία, έξω από το υπό κατάληψη...
κτήριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές έγιναν τρεις συλλήψεις και χθες ακόμα επτά, ενώ, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, συλλαμβάνεται όποιος βγαίνει από το κτήριο.Μεταξύ των συλληφθέντων, είναι και άτομο που είχε παλαιότερα κατηγορηθεί για ένταξη στην Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς και είχε αφεθεί ελεύθερο με εισαγγελικό βούλευμα.
Το κτήριο της Πρυτανείας παραμένει υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές που ζητούν την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' και συμπαραστέκονται στους κρατούμενους απεργούς πείνας.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρυτανικές αρχές έχουν ζητήσει εγγράφως την παρέμβαση των αρχών για τη λήξη της κατάληψης, ενώ το απόγευμα της Τρίτης και η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, με νέα παραγγελία προς την υποδιεύθυνση κρατικής Ασφάλειας, ζητά την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας για τους καταληψίες.

Οι πρυτανικές αρχές προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 11 το πρωί της Τετάρτης στα Προπύλαια, έξω από το κατειλημμένο κτήριο, ενώ την ίδια ώρα περίπου (10:30) και στον ίδιο χώρο καλούν σε συγκέντρωση και οργανώσεις αλληλέγγυες στους καταληψίες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του