ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ! ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ! – “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ”

mathaiopoulos

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπολος και ο συγκατηγορούμενός τουΑνταστάσιος Τριανταφύλλου οι οποίοι ήταν κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.Αρτέμης Ματθαιόπουλος για την σημερινή πανηγυρική αθώωσή του: Υπάρχουν έντιμοι δικαστές που δεν εκβιάζονται!
Η υπόθεση αφορούσε , σύμφωνα με τη δικογραφία, επίθεση σε βάρος ενός Έλληνα πολίτη το 2005 στον χώρο της Αρχαίας Αγοράς από τον οποίο φέρονταν να αφαίρεσαν ένα τσαντάκι.Ωστόσο, καταθέτοντας σήμερα στο δικαστήριο, ως μάρτυρας ο άνδρας που σύμφωνα με την κατηγορία δέχτηκε την επίθεση ισχυρίστηκε πως “δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα” με αποτέλεσμα οι δυο κατηγορούμενοι να αθωωθούν.

Η απόφαση του δικαστηρίου με δικαιώνει νομικά αλλά πρωτίστως και πάνω απ’ όλα ηθικά. Υπενθυμίζω πως εγώ ο ίδιος ζήτησα την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας για να μπορέσω να αποδείξω στο δικαστήριο την αθωότητα μου για το ατιμωτικό αδίκημα της ληστείας που μου αποδόθηκε.
Σήμερα το μεσημέρι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με απάλλαξε οριστικά από τις κατηγορίες και με ανακήρυξε αθώο, γεγονός που αποδεικνύει πως υπάρχουν ακόμα έντιμοι δικαστές που κρίνουν αντικειμενικά και που δεν εκβιάζονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και το κλίμα δαιμονοποίησης που καλλιέργησαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι μέσω των άδικων διώξεων.
Δηλώνω για πολλοστή φορά πως παρά το γεγονός ότι το εν λόγω περιστατικό για το οποίο κατηγορήθηκα δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη Χρυσή Αυγή, συκοφάντες και κατ’ εξακολούθηση διαστρεβλωτές της αλήθειας έσπευδαν εκ των προτέρων να με καταδικάσουν για προφανείς λόγους.
Ως εκ τούτου τους αφιερώνω με την ίδια περιφρόνηση την σημερινή αθωωτική απόφαση.
Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Βουλευτής Σερρών
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του