Θερμό επεισόδιο-Μπακογιάννης:«Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με το δολοφόνο του πατέρα μου…» [βίντεο]

3.bakogiannis-panousis

Μπορεί η συνάντηση Γιάννη Πανούση και Κώστα Μπακογιάννη να έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ωστόσο υπήρξε θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον περιφεριάρχη Στερεάς Ελλάδας και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βάσω Λέβα, που μαζί με τους άλλους βουλευτές του νομού συνόδευαν τον υπουργό.Στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη στη Λαμία, ο περιφερειάρχης Στερεάς μεταξύ των άλλων εξέφρασε στον υπουργό τους προβληματισμούς του για κάποιους χειρισμούς της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι δεν μπορεί οι βουλευτές να συνδιαλέγονται με τρομοκράτες.

Η Βάσω Λέβα, που ήταν παρούσα στη συνάντηση, προσπάθησε να δικαιολογηθεί, ωστόσο ο Κώστας Μπακογιάννης δεν την άφησε λέγοντας. «Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με το δολοφόνο του πατέρα μου. Αυτός όμως κανέναν πολιτισμό δεν επέδειξε όταν σκότωνε τα θύματά του» είπε και πρόσθεσε: «Ως περιφερειάρχης σας καλωσορίζω στο γραφείο μου στην Περιφέρεια, αλλά ως άνθρωπος σταματάω εδώ. Μέσα σε μια δημοκρατία, όλοι κρινόμαστε...».
Το λόγο πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης ρωτώντας τον Κώστα Μπακογιάννη γιατί ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και δεν μιλάει για θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια Στερεάς, για να εισπράξει την απάντηση: «Απαγορευτικά βγάζει μόνο το λιμεναρχείο. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει λογοκρισία. Και φυσικά μιλάω για θέματα που μας αφορούν όλους και την Περιφέρεια, όπως οι φυλακές Δομοκού».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε και σε άλλο σημείο της κουβέντας να απολογηθεί, ο Κώστας Μπακογιάννης απαξίωσε να την κοιτάξει και δεν ασχολήθηκε μαζί της, ενώ ο υπουργός της είπε: «Εγώ δεν είμαι εισαγγελέας».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του