ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ! ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ. ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

sok1

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης έξω από αρχηγείο της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη, μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Dogan.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας και μία γυναίκα άνοιξαν πυρ προς την πύλη του αρχηγείου και δέχθηκαν τα πυρά των αστυνομικών.Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, η γυναίκα είναι ήδη νεκρή, ενώ ο άνδρας, αν και αρχικά διέφυγε, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη.Διεθνή δίκτυα μιλούν και για τραυματίες αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η σοβαρότητα της κατάστασής τους.Το περιστατικό συνέβη λίγες μόνο ώρες μετά την εισβολή ένοπλου στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος της χώρας, μία ημέρα μετά την πολύωρη κατάσταση ομηρίας που οδήγησε στο θάνατο σε Τούρκο εισαγγελέα.
 Προηγούμενη ενημέρωση:

Πυροβολισμοί έξω από το Αρχηγείο της Αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη…
Νεκρός έπεσε ο ένας από τους δράστες της επίθεσης που άνοιξε πυρ έξω από το αστυνομικό τμήμα στην Κωνσταντινούπολη, ενώ οι υπόλοιποι κατάφεραν να διαφύγουν.
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από την επίθεση, ενώ σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές.
TURKEY3_629_355
sok1sok2
Προηγούμενη ενημέρωση:
Πυροβολισμοί έξω από το αρχηγείο της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία, σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan.
Παρ’όλα αυτά, οι πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό είναι συγκεχυμένες, καθώς διεθνή δίκτυα αναφέρουν πως ένας άγνωστος ο οποίος φέρεται να έφερε εκρηκτικό μηχανισμό δέχθηκε τα πυρά αστυνομικών.
Μάλιστα, λέγεται πως υπάρχουν και τραυματίες, χωρίς η πληροφορία να επιβεβαιώνεται ούτε να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την κατάστασή τους.
Παράλληλα, άλλα διεθνή δίκτυα αναφέρουν πως δύο είναι οι άνθρωποι που έχουν δεχθεί τα αστυνομικά πυρά, ενώ δύο είναι οι αστυνομικοί που έχουν τραυματιστεί.
Σύμφωνα με εικόνες που φτάνουν από το σημείο, έξω από την κεντρική είσοδο του αρχηγείου της αστυνομίας βρίσκεται ένας άνθρωπος στο οδόστρωμα χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του.
Την ίδια ώρα, η Daily Sabah αναφέρει πως οι δύο ύποπτοι άρχισαν να πυροβολούν προς την πύλη του αρχηγείου.
Στα πυρά απάντησαν οι αστυνομικοί, με αποτέλεσμα ένας από τους δύο που εκτιμάται ότι ήταν καμικάζι αυτοκτονίας, να πέσει νεκρός.
Ο δεύτερος σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.
Παράλληλα, η τουρκική εφημερίδα επιβεβαιώνει τον τραυματισμό δύο αστυνομικών, δίχως να διευκρινίζει την σοβαρότητα της κατάστασης.
t1t2t3
G1

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του