ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! EΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΔΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ – ΣΤΑ “ΟΠΛΑ” ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “MAKELEIO.GR”)

kentro

Αυτή τη στιγμή 40 περίπου άτομα έχουν αποκοπεί από την πορεια των αντιεξουσιαστών και καίνε κάδους και αυτοκίνητα στη Στουρνάρη έξω από το Πολυτεχνείο. Το ίδιο έργο σε επανάληψη με το ίδιο σκηνικό.

mptdtrmptsuiu
unnamedunnamfghjkled
Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο.
Προηγούμενη ενημέρωση:
Πορεία πραγματοποιούν περίπου 400 αντιεξουσιαστές αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας.
Οι αντιεξουσιαστές ξεκίνησαν την πορεία τους από τα Προπύλαια και θα κατευθυνθούν προς τη τη Βουλή.
ana2
Oι αντιεξουσιαστές ζητούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των απεργών πείνας, που μεταξύ άλλων είναι η κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’ και την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού.
ana3
Την πορεία ακολουθεί διακριτικά και από απόσταση δύναμη της Αστυνομίας.
ana3


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του