ΕΚΤΑΚΤO: BΡΕΘΗΚΕ ΡΑΚΕΝΔΥΤΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ- ΣΚΑΛΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΔΕΝΤΡΟΥ! ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΤΡΕΛΗ”. ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ (ΦΩΤΟ ΜΑΚΕLEIO.GR) ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…

68999

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ η Βίκυ Σταμάτη βρέθηκε ρακένδυτη από παιδιά που έπαιζαν στη περιοχή κοντά στην εκκλησία Χαιδαρίου, και ειδοποίησαν τις αρχες.
Δείτε το σημείωμα που έγραψε η ιδια πάνω σ΄ενα δέντρο
3
4
2
1
Η εκκλησία Παναγίτσα στο Χαϊδάρι όπου βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη
5

Στην περιοχή του Χαϊδαρίου συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής η Βίκυ Σταμάτη, η οποία τα ξημερώματα της Πέμπτης είχε αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο.
Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η κ. Σταμάτη βρέθηκε στην εκκλησία της Παναγίτσας και ήταν μόνη της.

Θα πάθετε ΣΟΚ! Δείτε το σημείωμα που έγραψε η Σταμάτη πάνω σε δέντρο στο σημείο που βρέθηκε! (ΦΩΤΟ Μakeleio.gr)

Aυτή είναι η εκκλησία που βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη! Δείτε ΦΩΤΟ από το ΣΗΜΕΙΟ!!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σύμφωνα με όσα τόνισε ο συνήγορός της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, έλαβε ενημέρωση από κοντινό της πρόσωπο ότι επιθυμεί να παραδοθεί και ειδοποιήθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας.
Εκτιμάται ότι η κ. Σταμάτη κατάφερε να αποδράσει με βοήθεια συνεργών. Αυτό φέρεται να προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται για το συμβάν.
Διαπιστώθηκε, για παράδειγμα, σύμφωνα με καθηερινή εφημερίδα,ότι το λουκέτο που βρισκόταν εξωτερικά της μπαλκονόπορτας του δωματίου της Σταμάτη είχε, περιέργως, μείνει ανασφάλιστο ή ξεκλειδώθηκε στη διάρκεια της νύχτας από άγνωστο άτομο που προσέγγισε το δωμάτιο από την εξωτερική πλευρά. Σ
Σύμφωνα με υπαλλήλους της Εξωτερικής Φρουράς που είχαν την ευθύνη φύλαξης της Σταμάτη, το κλειδί του λουκέτου κατείχε μόνο η προϊσταμένη του νοσηλευτικού προσωπικού του ψυχιατρείου.
ενημέρωση 15.09
Πριν από λίγο η αστυνομία εντόπισε την Βίκυ Σταμάτη στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα στην περιοχή Παναγίτσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον συνήγορο υπεράσπισης της Βίκυς Σταμάτη ένα άτομο επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι θέλει να παραδοθεί και ότι βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή.Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου βρέθηκε σε ένα αυτοκίνητο.
προηγούμενη ενημέρωση
Βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη στη περιοχή του Χαϊδαρίου διπλά στην εκκλησία Παναγίτσα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.Προκείται για μια εκκλησία που βρίσκεται πολύ κοντά στο Δρομοκαίτειο .Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι αυτόι που την βοήθισαν να διαφύγει την έκρυψαν αρχικά σε ενα κοντινό σημείο .
Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, η κυρία Σταμάτη έχει επικοινωνήσει μέσω τρίτου με τον δικηγόρο της και είχε εκδηλώσει την επιθυμία να εμφανιστεί στη δικαιοσύνη και ειδικότερα στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη ο οποίος διενεργεί την έρευνα για τη φυγή της από το Δρομοκαϊτειο ώστε να διασφαλιστεί η οικειοθελείς εμφάνισή της.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι έχει ειδοποιηθεί ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών κ. Ντογιάκος για την παράδοσή της στην περιοχή Χαϊδαρίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του