ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΝΝOΜΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Μαξίμου: "Ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας συμφωνεί απόλυτα με το άρθρο του Γ.Πανούση"

Απόλυτη στήριξη προσφέρει το Μέγαρο Μαξίμου στον Αναπληρωτή υπουργό Γ.Πανούση
δηλώνοντας ότι "ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας συμφωνεί απόλυτα με το άρθρο του κυβερνητικού στελέχους.""Άλλωστε ότι αναφέρει ο Γ.Πανούσης στο άρθρο του περιέχεται και μέσα στο Σύνταγμα"Κύκλοι της κυβέρνησης δε σχολίαζαν: «Οι αναφορές του αναπληρωτή Υπουργού κ. Γ. Πανούση στο άρθρο του προφανώς και δεν αφορούν ούτε την πολιτική της Κυβέρνησης, ούτε κυβερνητικά στελέχη, ούτε τις πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν.Η Κυβέρνηση παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην προάσπιση του κράτους δικαίου, των δικαιωμάτων και της έννομης τάξης».Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε μέσω του συνεργάτη του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Φίλη: «Eνας υπουργός προφανώς δεν είναι σχολιαστής, γιατί απλούστατα είναι υποχρεωμένος από την θέση του να έχει σαφείς πολιτικές θέσεις. Μια τέτοια ξεκάθαρη θέση εξέφρασε ο κ. Πανούσης και είναι επίσης προφανές ότι αυτή δεν στρέφεται κατά του πρωθυπουργού.

Πολύ περισσότερο όταν ο κ. Τσίπρας συμφωνεί με τις αυτονόητες θέσεις που διατύπωσε ο κ. Πανούσης», δήλωσε ο συνεργάτης του υπουργού υπονοώντας έτσι ότι άλλους φωτογράφιζαν τα επίμαχα άρθρα και όχι βέβαια τον πρωθυπουργό,και τα κυβερνητικά στελέχη.

Ας θυμηθούμε άλλη μια φορά τι έγραψε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο άρθρο του

Ο κ.Πανούσης γράφει:

«Πρέπει να συνεννοηθούμε και ν΄ αφήσουμε στην μπαντα τα πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης,τα οποία συνήθως εκδίδουν άνθρωποι “χωρίς πρόσωπο”.

Αριστερά και μάλιστα Κυβερνώσα Αριστερά ,σημαίνει ισοελευθερία ,δικαιώματα κοινωνική πολιτική,δημόσιο έλεγχο,δικαιοσύνη. Όποιος θεωρεί ότι στο σύγχρονο διεθνές και ευρωπαϊκό πεδίο Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη (δίχως προσωπική ,κοινωνική,εθνική ασφάλεια,δίχως στρατό και δίχως αστυνόμευση,ίσως και χωρίς δικαστές ή φυλακές), όποιος πιστεύει ότι τα διδάγματα της Ιστορίας μας είναι περιττά (αφού όλοι οι λαοί είναι “αδελφωμένοι” - sic) και ότι η Παιδεία μας επιτρέπει κάθε ανομική δράση (sic), τότε όχι μόνο δεν έχει σχέση με την Αριστερά αλλά ούτε και με την Δημοκρατία. Αυτήν την Αριστερά του Τίποτα δεν τη χρειάζονται ο τόπος και ο λαός. Η ώρα της Αριστεράς στην Ελλάδα δεν είναι ώρα των ανέξοδων ιδεολογημάτων και των ανούσιων τσιτάτων αλλά η ώρα της εμπέδωσης θεσμών ,πολιτικής νομιμοποίησης και κοινωνικής συναίνεσης.

ΥΓ1: Έχει επιστημονικό ενδιαφέρον ότι “κάποιοι καθαρόμαιοι αριστεροί (ποιος τους έχρισε άραγε;) θεωρούν φασισιτικό ότι δεν τους αρέσει και το υβρίζουν ως χυδαίο. Ιδού το ήθος των “γνησιων”…

ΥΓ2: Θα ήθελα να μάθω πως νοούν οι “καθαρόμαιοι” την “αριστερή Αστυνομία”. Να καίγονται αστυνόμοι από κουκουλοφόρους; Και να ναι,ποιοι εκπροσωπούν την Δημοκρατία και την Κοινωνία και από ποιον ελέγχονται;»


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του