ΟΤΑΝ ΤΑ "ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ" ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Υπόθεση P-3B Orion: Ιδού οι υπογραφές Α.Σαμαρά και Ε.Βενιζέλου στο ΚΥΣΕΑ! - Πότε ήταν διεφθαρμένοι; Τότε ή τώρα;

Η γελοιότητα που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση των «πολεμικών αεροπλάνων»
όπως αναφέρουν κάποιοι, ως να πρόκειται για λεξιλόγιο δημοτικού σχολείου ή και νηπιαγωγείου, δηλαδή των Αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας και Ανθυποβρυχιακού πολέμου P-3B, φαίνεται ότι δεν έχει όρια, όπως όρια δεν έχει και το χρήμα που έχει πέσει από τα "μαύρα ταμεία" συγκεκριμένης ανταγωνιστικής εταιρείας.Και βάσει των στοιχείων που φέρνει στη δημοσιότητα το defencenet.gr αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα κομματικά στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που καταγγέλουν τώρα την προμήθεια, είναι ή ψυχικά διαταραγμένα ή λειτουργούν για λογαριασμό οικονομικών συμφερόντων που εν προκειμένω υπονομεύουν την εθνική ασφάλεια.Ιδού λοιπόν η απόφαση του ΚΥΣΕΑ της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με ημερομηνία μόλις 13 Οκτωβρίου 2014, όπου οι Α.Σαμαράς και Ε.Βενιζέλος και φυσικά πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης με προεξάρχοντα το νυν επίτροπο στην ΕΕ, Δ. Αβραμόπουλο, υπογράφουν φαρδιά-πλατιά το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των P-3B Orion, έχοντας βέβαια προσδιορίσει και το ποσό!

Και όλα αυτά σε συνέχεια της απόφασης της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής που στις 30 Ιουλίου 2014 ενέκρινε με πλειοψηφία των κομμάτων της κυβέρνησης το πρόγραμμα!

Τώρα γιατί το "καταγγέλλουν"; Η απλή απάντηση είναι ότι από καραγκιόζηδες πολιτικούς δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα καλύτερο.

Αλλά δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.

Σε λίγες ώρες θα αποκαλύψει το defencenet.gr από πού, πώς και από ποιους ξεκίνησε η πολεμική για ένα "τελειωμένο" αμυντικό πρόγραμμα, το μοναδικό που μπορεί να αποκαταστήσει εν μέρει την ΥΠΕΡ της Τουρκίας συντριπτική υπεροχή σε αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και να αποτρέψει τα τουρκικά υποβρύχια να σαρώνουν ανενόχλητα το Αιγαίο και την Α.Μεσόγειο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του