«Έκρηξη» Γκλέτσου: «Θα σε σκίσω ηλίθιε, θα σε κάνω να αλλάξεις πλανήτη» (video)


15γκλετσος


 Εξερράγη στον τηλεοπτικό άερα ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος μάλιστα κατά τη διάρκεια αντιδικίας του με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πιλιτζίδη, τον κάλεσε να τα «πούνε» στην πλατεία της Στυλίδας και να φορέσει φουστάνια, ενώ τον αποκάλεσε «ηλίθιο» και τον απείλησε ότι θα τον «σκίσει». Προηγήθηκε ο χαρακτηρισμός από την πλευρά του διευθυντή, του κ Γκλέτσου με τη λέξη «όνειδος».

Η συνέχεια ήταν «εκρηκτική» από την πλευρά του δημάρχου: «Είπε για μένα όνειδος; Εγώ εκλέχτηκα με 68%, δεν με διόρισε κανένας. Να πάει να φορέσει φουστάνια ο κύριος δεν ξέρω και πώς τον λένε…Τον καλώ στην πλατεία της Στυλίδος να τα βρούμε οι δυο μας να του πω εγώ ποιος είναι όνειδος! Ηλίθιε, ε ηλίθιε! Τι είναι αυτά που λες βλάκα, ε βλάκα!», είπε μεταξύ άλλων.
Όταν οι παρουσιαστές του ζήτησαν να ανακαλέσει ο κ. Γκλέτσος είπε: «Δεν ανακαλώ τίποτα. Θα 'ρθω τώρα και θα σε βρω στο σπίτι σου, περίμενε…Θα πάμε και στα δικαστήρια. Θα τον κάνω να αλλάξει πλανήτη τον ηλίθιο γιατί είναι ηλίθιος. Θα σε σκίσω ηλίθιε..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του