Πρόσκληση σε Παυλόπουλο και Ιερώνυμο για την 10 Ιουνίου 2015 από τον δήμαρχο Δ.Α.Α.


Ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας επισκέφθηκε Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, αρχικά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και μετέπειτα τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμο Β’ προκειμένου να τους προσκαλέσει να τιμήσουν με την παρουσία Τους το ετήσιο Μνημόσυνο των σφαγιασθέντων Διστομιτών από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015.


Επίσης τόνισε ότι η παρουσία Τους στο εν λόγω μνημόσυνο, κυρίως την παρούσα χρονική περίοδο που το θέμα βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, θα προσδώσει με το κύρος που διαθέτουν την απαιτούμενη βαρύτητα ώστε να στείλουμε το μήνυμα της συνέχισης του αγώνα για την δικαίωση των θυμάτων, για Ειρήνη, Συναδέρφωση και Συνεργασία των λαών προς κάθε κατεύθυνση ξεπερνώντας τα στενά τοπικά πλαίσια.
Το Γραφείο Τύπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του