ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ”;;;!!! Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ Ο “ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ! (ΦΩΤΟ)


7e4013d7c6184bbf2ec830e792c9651f_XL-600x450Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί σε ενημερωτική εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού!
Από τη μια ο τσακωμός του Γιακουμάτου με τον Ρωμανιά.
Ο Φωτίου που βρισκόταν στο πάνελ τον καλεσμένων αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα “Ηγέτη που γεννιέται μια φορά στα 100 χρόνια” συνεχίζοντας ότι ο Τσίπρας είναι ταλέντο, φαινόμενο , διαπρέπει στην πολιτική… και αυτό που έχει κάνει δεν το έχει καταφέρει κανείς ….
Ο Άδωνις Γεωργιάδης προφανώς παρακολουθούσε την εκπομπή… και σχολίασε στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook…:
adwnisfacebook


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του