“ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ. ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 21 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΜAKELEIO.GR)

ÖÕËÁÊÅÓ ÊÏÑÕÄÁËËÏÕ ÁÐÅÑÃÉÁ ÐÅÉÍÁÓΣύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στην Γ’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.  Ξεκίνησαν μετά το βραδινό φαγητό, λίγο πριν επιστρέψουν στα κελιά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία του πρωτοφανούς επεισοδίου δεν έχει αποσαφηνιστεί.
Μέσα στα κελιά αναμένεται να μπουν δυνάμεις των ΕΚΑΜ προκειμένου να ψάξουν όλους τους κρατούμενους για άλλα αυτοσχέδια όπλα και αντικείμενα. Την ίδια ώρα καταθέσεις θα δώσουν όχι μόνο όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό αλλά και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που είχαν βάρδια καθώς και οι υπόλοιποι κρατούμενοι της πτέρυγας.
Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλος, ενώ σε πλήρη επιφυλακή είναι και η εξωτερική φρουρά του Κορυδαλλού. Οι φρουροί της απογευματινής βάρδιας παραμένουν στα πόστα τους προκειμένου η βραδινή βάρδια να ενισχυθεί.

FW1FW2
Εκπρόσωπος του Υπουργείου στην κεντρική είσοδο των φυλακών Κορυδαλλού…
Στις φυλακές βρίσκεται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχης Φυτράκης.
Έξω από τις φυλακές βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό των φυλακών έχει εκτονωθεί.
KORYDALLOS-1
kor1kor2
K5
K1K2
koridallo


KOR1
Η σφαγή έγινε με αυτοσχέδια μαχαίρια.
Οι δύο νεκροί βρίσκονται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Έντεκα από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο θεραπευτήριο του σωφρονιστικού καταστήματος.
Το ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκε για να μεταφέρει ακόμη δέκα αλλοδαπούς τραυματίες σε δημόσια νοσοκομεία ενεργοποιώντας οκτώ ασθενοφόρα τα οποία έφτασαν στις φυλακές μέσα σε λίγα λεπτά από την ώρα που ειδοποιήθηκε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας. Ήδη οι τρεις κρατούμενοι με τα σοβαρότερα τραύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας το οποίο δεν εφημέρευε, διαθέτει όμως την υποδομή προκειμένου οι τραυματίες να νοσηλευτούν φρουρούμενοι.
Οι υπόλοιποι επτά κρατούμενοι που αναμένεται να μεταφερθούν για νοσηλεία σε δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται ακόμη στον Κορυδαλλό.
ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε ο υπ.Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού για το Ισλαμικό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” (ΒΙΝΤΕΟ)
Προηγούμενη ενημέρωση:
Μακελειο ανάμεσα σε αλλοδαπους έγινε πριν μια ώρα στις φυλακες Κορυδαλλού.
Ο κακός χαμός γίνεται στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, Αλβανοί και Άραβες κρατούμενοι επιτέθηκαν εναντίον Πακιστανών.
Μάλιστα, όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός δύο κρατούμενοι είναι νεκροί, (μάλλον Πακιστανοί) ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 20 τραυματίες.
Στο σημείο βρίσκονται 20 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του