ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η BILD: “ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΕΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ GREXIT;”- ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ Ή ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ “ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ Ω ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ”… Η ΔΟΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ… ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ! ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ… ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ….!!!

Bild

Προκαλεί και πάλι η γερμανική εφημερίδα Bild ! Από το ένα άρθρο-φωτιά στο άλλο. Το άρθρο το πιο πρόσφατο δημοσιεύτηκε σήμερα  με τίτλο «Σχεδιάζει η ΕΕ ειδική σύνοδο για Grexit;».
«Ο Πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής Ζαν Κλόντ Γιουνκέρ και το Ευρωκοινοβούλιο σχεδιάζουν μία ξεχωριστή σύνοδο με τον Έλληνα Πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρα. Από εσωτερικά e-mail της Κομισιόν προκύπτει ότι η εν λόγω συνάντηση πρόκειτται να πραγματοποιηθεί πριν από τις 5 Ιουνίου. Την ημέρα αυτή η Αθήνα καλεί ται να καταβάλει 300 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ. Το παράξενο είναι ότι στη σύνοδο αναμένεται να λάβουν μέρος εκπρόσωποι της Ευρωομάδας και της ΕΚΤ αλλά όχι το ΔΝΤ. Αυτό μπορεί να σημαίνει, είτε ότι θα αποφασιστεί ταχεία παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα, είτε ότι θα προετοιμάσουν μία συντεταγμένη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ», όπως σημειώνει το σχετικό άρθρο της BILD.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του