''Η ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ''...

Τον προβληματισμό του για την απήχηση της Νέας Δημοκρατίας στους πολίτες εξέφρασε σε πρόσφατη ...
συνέντευξή του ο Νίκος Δένδιας επικαλούμενος τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε «πρέπει ως Νέα Δημοκρατία να αλλάξουμε πορεία» σημειώνοντας ότι «οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ως ΝΔ δεν πηγαίνουμε καθόλου καλά».
Αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο πρώην υπουργός εξήγησε ότι «ευθύνη για την πορεία του κόμματος έχουν και στελέχη που βολεύονται με την σημερινή κατάσταση».''Η ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ''...Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Σκάι ο Νίκος Δένδιας  άσκησε δριμεία κριτική και στην κυβέρνηση και ανέφερε: «πολύ κουβέντα βλέπω στην κυβέρνηση, δουλειά δεν βλέπω» και δεν δίστασε να εκφράσει τους φόβους της ότι «οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι αστήρικτες».

Ακόμη επισήμανε ότι «η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και η οικονομία βουλιάζει».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας σήμερα υπενθυμίζοντας ότι «επί δύο χρόνια δεν υπήρχαν σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και λυπάμαι για το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση».

Τέλος σχολίασε τον προπηλακισμό του Γιάνη Βαρουφάκη το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή των Εξαρχείων και είπε: «Η πολιτεία δεν μπορεί να αποδεχθεί την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια. Ο κ. Βαρουφάκης και κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να πηγαίνει όπου αυτός κρίνει».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του