Λιβαδειά: «Πλακώθηκαν» στα ψώνια με... μαϊμού πενηντάευρα!



Τρεις νεαροί από την Αθήνα πήγαν βόλτα στην...

αγορά της Λιβαδειάς για να σπρώξουν τα πλαστά 50ευρα - Έπιασαν τους δυο ψάχνουν τον τρίτο της παρέας.Ο λόγος για τρεις νεαρούς από περιοχή της δυτικής Αττικής, που πετάχτηκαν για τα "ψώνια" τους μέχρι τη γειτονική Βοιωτία.Η δράσης τους σταμάτησε σε ένα χρωματοπωλείο στη Λιβαδειά, όταν ο ιδιοκτήτης κατάλαβε ότι το χαρτονόμισμα των 50€ ήταν πλαστό και ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν λίγο αργότερα τους δυο από αυτούς, να κινούνται με ένα αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν.

Αμέσως μετά το χρωματοπωλείο είχαν προλάβει να αγοράσουν γλυκά από ζαχαροπλαστείο της πόλης, ενώ νωρίτερα είχαν πάρει και κρέατα από κρεοπωλείο της Αλιάρτου. Είναι περιττό να πούμε ότι όλες οι "αγορές" έγιναν με 50ευρα!!!!

Σε βάρος των δυο νεαρών, ηλικίας 23 και 21 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Τώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς, αναζητούν τον τρίτο της παρέας, ενώ ψάχνουν να βρουν και τα υπόλοιπα "θύματα" των κουβαρντάδων νεαρών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του