ΝΤΟΥ: ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α ΟΙ “ΠΥΡΗΝΕΣ”: “ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ”-ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Τ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑ-ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ -ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ: “ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ”-ΣΚΗΝΕΣ ΚΟΛΑΣΗΣ

xamos

Πριν λίγο: Διεκόπη η δίκη για τις 4 Ιουνίου η επεισοδιακή δίκη. Δείτε όσα πρωτόγνωρα διαδραματίστηκαν νωρίτερα:
Κόλαση στη δίκη της Χ.Α.Οι κατηγορούμενοι από τους Πυρήνες εισέβαλαν στη αίθουσα, πήγαν να δείρουν τον αδερφό του Νίκου Μιχαλολιάκου, δικηγόρο Τάκη Μιχαλόλια, έριξαν μπουκάλια ενώ πήραν στο κυνήγι τον Ρουπακιά.
Βίντεο μέσα από την αίθουσα με τους γονείς του Φύσσα να φωνάζουν “δολοφόνοι”:


Η μάνα του Φύσσα ούρλιαζε ενώ ο πατέρας του κινήθηκε απειλητικά να σκαμπιλίσει τον δολοφόνο.
Η αστυνομία προσπάθησε να κλείσει την πόρτα (που βλέπετε στην φώτο ακριβώς από κάτω) ενώ ψιλές και μπουκάλια έφαγαν και δημοσιογράφοι
IMG_2446
Συνεχής ενημέρωση
Ξεκίνησε πριν λίγο η δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ νωρίτερα έφθασαν στον Κορυδαλλο και οι “Πυρήνες της Φωτιάς” που δικάζονται σε διπλανή αίθουσα. Τα μέτρα ασφαλείας είναι “δρακόντεια” λόγω υψηλού κινδύνου για έκτροπα…
Βίντεο από την άφιξη των “Πυρήνων της Φωτιάς”:
Έφτασαν λίγο πριν τις 11   οι γονείς του Παύλου Φύσσα, στην ειδική δικαστική αίθουσα του Κορυδαλλού όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.
IMG_2431
IMG_2434
IMG_2435
IMG_2436

Νωρίτερα:Ξεκινάει σε λίγο η δίκη-παρωδία της Χρυσής Αυγής, με τους μάρτυρες και κάποιους από τους κατηγορούμενους να καταφθάνουν στην δικαστική αίθουσα του Κορυδαλλού. Μειωμένη η παρουσία του κόσμου σήμερα τέταρτη ημέρα της δίκης.
IMG_2425
IMG_2422
IMG_2420
IMG_2426
Προηγούμενη ενημέρωση:Πληροφορίες από το ρεπορτάζ κάνουν λόγο για φόβους και πιθανότητα εκτρόπων από τη συνύπαρξη των δύο υποθέσεων σε περιορισμένο χώρο. Ξεκινά σε λίγη ώρα, η τέταρτη μέρα της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής η οποία σήμερα ενδέχεται να διεξάγεται παράλληλα με την επανάληψη δίκης κατηγορουμένων για τη δράση της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» σε διπλανή αίθουσα στις Φυλακές Κορυδαλλού, γεγονός που επαναφέρει με μεγαλύτερη ένταση το αίτημα για μεταφορά της διαδικασίας σε άλλο χώρο, όπως αναφέρει πρακτορείο ειδήσεων.
Η συνύπαρξη των δύο υποθέσεων στον περιορισμένο χώρο των φυλακών, με έντονη την ανησυχία μήπως δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε παράγοντες των δικών, αλλά και οι πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν, εντείνουν τις πιέσεις που ασκούνται για μεταφορά της δίκης, τόσο από συνηγόρους όσο και από τους φορείς της πόλης που τονίζουν πως η αίθουσα βρίσκεται πλησίον σε σχολικές μονάδες, σύμφωνα με σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.
Αίτημα, ωστόσο, που όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί πριν τον Σεπτέμβριο, οπότε πιθανολογείται ότι θα έχει ολοκληρωθεί νέα δικαστική αίθουσα στο Εφετείο η οποία και θα φιλοξενήσει την δίκη της Χρυσής Αυγής. Η πρόεδρος του δικαστηρίου απαντώντας στις τοπικές αρχές, αλλά και τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής, είπε πως τα μέλη του δικαστηρίου δεν είναι αρμόδια να αναζητήσουν τη δικαστική αίθουσα για τη μεταφορά της διαδικασίας αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην γίνονται συνεδριάσεις τις ημέρες κατά τις οποίες θα διεξάγονται Πανελλαδικές εξετάσεις στα σχολεία που βρίσκονται δίπλα στις φυλακές.
Η διαδικασία σήμερα πρόκειται, εκτός απροόπτου, να αναλωθεί στα αιτήματα που υπέβαλαν κατηγορούμενοι βουλευτές για την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων που τους έχουν επιβληθεί.
Υπενθυμίζεται πως κατά την προηγούμενη συνεδρίαση ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια, αλλά και ο βουλευτής Δημ. Κουκούτσης, έθεσαν στο δικαστήριο αιτήματα για άρση της κράτησής τους κατ’ οίκον.
Αντίστοιχα ο κατηγορούμενος βουλευτής Αντώνιος Γρέγος ζήτησε να αρθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που του έχει επιβληθεί καθώς και όρος της μη συμμετοχής σε κομματικές εκδηλώσεις. Την άρση του τελευταίου όρου ζήτησε και ο Μιχάλης Αρβανίτης.
Σήμερα, επίσης, αναμένεται οι συνήγοροι υπεράσπισης να προβάλουν τις αντιρρήσεις τους για τη νομιμοποίηση της πολιτικής αγωγής, ενώ οι αυτεπαγγέλτως διορισθέντες συνήγοροι θα επαναφέρουν το αίτημα για εύλογη διακοπή της δίκης, ώστε να μπορέσουν να μελετήσουν την 30 χιλιάδων σελίδων δικογραφία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του