ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!! ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΛΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ” ΓΙΑ ΤΟ “ΜΠΛΟΚΟ” ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…!!

poutin

Μηνύσεις ετοιμάζει η ρωσική λέσχη μοτοσικλετιστών «Λύκοι της νύχτας» εναντίον της Γερμανίας για την απόφαση της να ακυρώσει τη βίζα αρκετών μελών της λέσχης, σύμφωνα με τον επικεφαλής των μοτοσικλετιστών, Αλεξάντερ Ζαλντοστανοφ.Ο επικεφαλής των «Λύκων της νύχτας» ανακοίνωσε ότι η λέσχη από κοινού με τους Ευρωπαίους συναδέλφους της, θα καταθέσει αγωγή εναντίον της γερμανικής κυβέρνησης, μετά την κίνησή της να ακυρώσει τις θεωρήσεις των «Λύκων της νύχτας», όπως ανέφεραν τα ρωσικά ΜΜΕ και δημοσίευσε το gr.rbth.com.
Ο Αλεξάντερ Ζαλντοστανοφ είπε ότι ο σύλλογος έχει ήδη προσλάβει έναν Γερμανό δικηγόρο, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τα συμφέροντά τους στο δικαστήριο.

Επιπλέον καταδίκασε τις ενέργειες των γερμανικών αρχών ως παράνομες και είπε ότι η βίζα είχε ήδη επίσημα χορηγηθεί. «Οι Λύκοι της νύχτας είναι ένας σύλλογος μοτοσικλετιστών και όχι μία απαγορευμένη εξτρεμιστική οργάνωση», τόνισε ο επικεφαλής του συλλόγου.
«Στο εγγύς μέλλον θα ασκήσουμε αγωγή κατά της απαγόρευσης εισόδου των Λύκων της νύχτας στη Γερμανία, την ακύρωση των θεωρήσεων, καθώς και την απέλαση των μοτοσικλετιστών μας. Αυτή τη στιγμή, συλλέγουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα », είπε ο Αλεξάντερ Ζαλντοστανοφ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ακόμη και αν η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης είναι παράνομη, θα είναι πολύ δύσκολο να κερδηθεί αυτή η πολιτικά υποκινούμενη υπόθεση.
«Όλοι δείχνουμε με το δάχτυλο τη Ρωσία, όπου ισχυρίζονται ότι όλα είναι διεφθαρμένα. Οπότε ας δούμε πώς τα ανθρώπινα δικαιώματα προστατεύονται στην Ευρώπη», κατέληξε ο Αλεξάντερ Ζαλντοστανοφ.
Ο Ζαλντοστανοφ μαζί με άλλους μοτοσικλετιστές ετοιμάζονταν να λάβουν μέρος σε μία μοτοπορεία από τη Μόσχα έως το Βερολίνο, αφιερωμένη στην 70η επέτειο της νίκης της Σοβιετικής Ένωσης και των συμμάχων της, επί της ναζιστικής Γερμανίας στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά την έναρξη της πορείας στις 25 Απριλίου, πολλοί μοτοσικλετιστών, συμπεριλαμβανομένου και του Ζαλντοστανοφ, αντιμετώπισαν προβλήματα όταν προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα. Ως αποτέλεσμα, αυτοί οι μοτοσικλετιστές δεν κατάφεραν να εισέλθουν στην επικράτεια της Ε.Ε.
Επίσης, στις 25 Απριλίου, είχε αναφερθεί ότι η Γερμανία αρνήθηκε τη βίζα σε πολλά μέλη της λέσχης.
Η διαδρομή της μοτοπορείας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 9 Μαΐου, περιλαμβάνει τις πόλεις: Μόσχα, Μινσκ, Βρέστη, Βρότσλαβ, Μπρνο, Μπρατισλάβα, Βιέννη, Μόναχο, Πράγα, Τοργκάου, Καρλσορστ και το Βερολίνο.
Αρχικά, οι Πολωνοί και Λιθουανοί συνοριακοί φρουροί αρνήθηκαν να επιτρέψουν την είσοδο στους Ρώσους μοτοσικλετιστές. Ωστόσο, ορισμένοι μοτοσικλετιστές κατάφεραν να εισέλθουν σε περιοχή της συνθήκης Σένγκεν, μια ζώνη χωρίς έλεγχο των συνόρων που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και τη Νορβηγία και την Ελβετία.
Στις 3 Μαΐου, η γερμανική αστυνομία συνέλαβε ένα κομβόι των μοτοσικλετιστών κοντά στο Μόναχο, αλλά αργότερα τους επετράπη να συνεχίσουν την πορεία τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του