Στην ημερίδα του ΣΕΤΕ για τον Τουρισμό στη Λαμία εκπρόσωπος του Δήμου Θηβαίων

pezodromos-thiva

Την πρώτη περιφερειακή εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία παρακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Μητσάκης Γιώργος, αρμόδιος και για θέματα τουρισμού, εκπροσωπώντας το Δήμο.Η εκδήλωση ήταν στην ουσία η επισφράγιση της συνεργασίας του ΣΕΤΕ με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση ανακοινώνοντας τις ενέργειες στις οποίες προχωρά η Περιφέρεια, προκειμένου να αναδείξει τα τουριστικά της πλεονεκτήματα, αρχής γενομένης από το νέο λογότυπο, τη δημιουργία τουριστικού site και την έκδοση έντυπου υλικού. Παράλληλα αναφέρθηκε στις τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικό που συμμετείχε η Περιφέρεια με επιτυχία. Όπως είπε χαρακτηριστικά “ο τουρισμός μπορεί να χτυπήσει στην καρδιά της Ελλάδας, αλλά έχουμε πολύ δουλειά ακόμη, είμαστε στην αρχή. Ελπίζουμε να οριστικοποιήσουμε σύντομα το στρατηγικό μας σχέδιο και το πλάνο marketing για την πολιτική μας σε σχέδια τουρισμού”.

Το περιφερειακό γραφείο ΣΕΤΕ στεγάζεται στο κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ξεκίνησε τη λειτουργία του το Δεκέμβρη του 2014 . Ο σκοπός της λειτουργίας του είναι η άμεση συνεργασία με τους επιχειρηματίες, τους φορείς, τους Δήμους και την Περιφέρεια, για κατάθεση προτάσεων και ιδεών αλλά και των προβλημάτων προκειμένου από κοινού να αναπτυχθεί ο τουρισμός της Στερεάς Ελλάδας.

Ο Δήμος Θηβαίων στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας και με σκοπό την προβολή της περιοχής έχει ήδη αποστείλει στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στο περιφερειακό Γραφείο ΣΕΤΕ, μετά από αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Ηλία Σανίδα, τον τουριστικό του οδηγό καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από αξιοθέατα της περιοχής.

Επίσης στα σχέδια οργάνωσης της τουριστικής προβολής του Δήμου, προωθείται η δημιουργία Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής με σκοπό το σχεδιασμό του ετήσιου πλάνου προβολής και ανάδειξης των πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του