ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑ-ΤΕΡΑ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ “ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΝΥ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ. ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΟΒΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΤΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟΨΥΧΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΦΟΝΙΑ”

satanismosdfsf1-620x400

Όλα τα σενάρια έχουν ακουστεί και όλα παίζουν… η υπόθεση δεν έχει κλείσει και όλοι ψάχνουν τα πάντα για την δολοφονία της μικρής Άννυς!
Τι ακριβώς όμως συμβαίνει με τα όσα ακούγονται περί σατανιστών στη Μεγάλη Εβδομάδα και “θυσία” ενός μωρού στον Εωσφόρο;Επειδή το διαδίκτυο είναι ελεύθερο δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις.Πώς ο πατέρας της Άννυ και ο Βούλγαρος φίλος του εμπλέκονται με σατανισμό;Σύμφωνα με ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  και δημοσιεύματα υπάρχουν υπόνοιες ότι η τετράχρονη Άννυ σφαγιάστηκε,τεμαχίστηκε,βράστηκε και πολτοποιήθηκε βάση συγκεκριμένου τελετουργικού που θυμίζει σατανιστικές πρακτικές εκφράζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αθηνών, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ανατριχιαστική η περίπτωση η Άννυ να έπεσε θύμα κάποιας σατανιστικής τελετής; Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Το ότι το παιδί δολοφονήθηκε εντός της Μεγάλης Εβδομάδας και τα τελευταία του κομμάτια το κτήνος-πατέρας τα εξαφάνισε ανήμερα του Πάσχα δημιουργεί πολλές υποψίες για το χρόνο που συνέβησαν τα φρικιαστικά αυτά γεγονότα! Ερωτηματικά και απαντήσεις ψάχνουν κάποιοι που πιστεύουν ότι μετά τα φρικιαστικά γεγονότα ακολουθήθηκαν σατανιστικές πρακτικές.
Το ανθρωπόμορφο κτήνος ομολόγησε ότι, έσφαξε την άτυχη Άννυ αργά το βράδυ τής Μεγάλης Πέμπτης, προς τα ξημερώματα τής Μεγάλης Παρασκευής! Μετά είπε ότι το έκανε Μεγάλη Τετάρτη αλλά ουδείς μπορεί να γνωρίζει πραγματικά καθώς όλα στηρίζονται στις μαρτυρίες του τέρατος, και δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο.
Ομολόγησε ότι, τεμάχιζε το πτώμα τού νηπίου μέχρι την Κυριακή τού Πάσχα. Εάν όντως κρύβεται από πίσω κάτι ακόμα πιο φρικώδες, τότε θα πρέπει να ανακαλυφθεί εάν με τον άρρωστο αυτόν τύπο υπήρχαν εκείνη την ημέρα και άλλοι.Δυστυχώς είναι γνωστό ότι σε κάποια άρρωστα κυκλώματα αναζητούνται νήπια προς ανθρωποθυσία κάθε Πάσχα. Και η θυσία του ίδιου του παιδιού από το γονέα του είναι η πιο μιαρή πράξη, που μπορεί να κάνει μια διαβολική ψυχή, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα και σχετικά άρθρα.
Ανατριχιαστικές και «έξω από κάθε νου», όπως πολύ εύστοχα τόνισαν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το φρικτό τέλος της τετράχρονης Άννυ που βίωσε βασανιστήρια και βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της. Και ενώ η κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη την τραγική κατάληξη του θρίλερ της εξαφάνισης της Άννυ, παραμένει ερωτηματικό αν και με ποιο τρόπο σκότωσε το κοριτσάκι ο 27χρονος.
Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές, από τη στιγμή που ο Σάββας, ο 27χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να εξαφανίσει το άψυχο κορμί της κόρης του. Όπως όλα δείχνουν, τεμάχισε και έβρασε το αγγελούδι του όταν το βρήκε, όπως τουλάχιστον ο ίδιος υποστηρίζει, νεκρό στον καναπέ του σπιτιού του. Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η βεβαιότητα με την οποία οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι δεν θα βρεθεί το πτώμα της Άννυ.
Ο τρόπος που καθάρισε το σπίτι, εξαφάνισε τα στοιχεία και έκανε όλα αυτά τα φρικιαστικά είναι μεθοδικός! Δεν θυμίζει σε κάτι κάποιον άνθρωπο…. εξαρτημένο ή που δεν καταλάβαινε τι έκανε.
Στις καταθέσεις του 27χρονου Σάββα, που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, αποτυπώνεται ξεκάθαρα η προσπάθεια του να καλύψει με κάθε τρόπο τα ίχνη του και να παραπλανήσει τις αρχές αλλά και ο μεθοδικός τρόπος με τον οποίο λειτούργησε μετά το έγκλημα ώστε να καθαρίσει τα αίματα από το σπίτι της Μιχαήλ Βόδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι καθάρισε ακόμη και τα σιφώνια του διαμερίσματος! Μάλιστα, έφτασε ακόμη και στο σημείο να πουλήσει τα παιχνίδια του παιδιού για 55 ευρώ!
ΥΠΟΜΝΗΣΗ: Το διαδίκτυο είναι ελεύθερο – Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” έχει μόνο στοιχεία της δικογραφίας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ:
“Λοιπόν, επειδή κανένας ξεφτιλισμένος δημοσιογράφος δεν πρόκειται να σάς πη την αλήθεια, μάθετέ την από εδώ, από το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»:
- Το κτήνος ομολόγησε ότι, έσφαξε την άτυχη Άννυ αργά το βράδυ τής Μεγάλης Πέμπτης, προς τα ξημερώματα τής Μεγάλης Παρασκευής !!! !!! !!!
- Ομολόγησε ότι, τεμάχιζε το πτώμα τού νηπίου μέχρι την Κυριακή τού Πάσχα !!! !!! !!!
Να σάς πω εγώ ακριβώς το τι έχει συμβεί;
…«Κάποιοι», έψαχναν να βρουν ένα νήπιο προς ανθρωποθυσία για το φετινό Πάσχα. Ξέρετε. «Κάποιοι»… Οι ίδιοι και οι ίδιοι εδώ και αιώνες. Εντόπισαν το ζευγάρι των Βουλγαρόγυφτων. Η ιερόδουλος «μάνα», ανέλαβε να φέρη το κοριτσάκι από τη Βουλγαρία μετά τα Χριστούγεννα. Το πήρε από τους γονείς της και το έφερε στην Αθήνα πριν από 3 – 4 μήνες.
Εν πλήρη γνώσει της για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ επρόκειτο να συμβή στο σπλάχνο της, λίγο καιρό πριν από το Πάσχα έφυγε για ένα ταξίδι στη Γερμανία. Ήθελε να διαθέτη άλλοθι. Το άφησε ανυπεράσπιστο στο άλλο κτήνος, τον πατέρα – τέρας.
Το κτήνος αυτό, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΝΗΠΙΟ. Έλαβε χώρα σατανιστική τελετή. Υπήρξαν κι άλλοι. Εκείνοι που έδωσαν και χρήματα για να γίνη αυτή η τελετή. Βρέθηκαν 10.000 ευρώ μετρητά. Έτσι δεν μάς είπαν; Η αστυνομία, νόμιζε στην αρχή ότι έγινε αγοραπωλησία τού νηπίου…
Μετά, νόμιζε ότι έγινε εμπορία οργάνων…
Τίποτε από τα δύο. Το νήπιο υπήρξε θύμα ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ. Ο Θεός να αναπαύση την ψυχούλα του. Μαρτύρησε το παιδάκι.
Το ερώτημα τώρα, είναι άλλο: Διαθέτει τα «κότσια» η αστυνομία να βρη τους σατανιστές που πλήρωσαν για την τελετουργική θυσία τής μικρούλας Άννυ; Αμφιβάλλω. Λίαν.”
Διηνέκης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του