Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ, Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ"
Οσοι  συνάδελφοι είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για μια ΕΣΗΕΑ  στα χέρια  των   δημοσιογράφων χωρίς εργοδοτικό συνδικαλισμό και κυρίως χωρίς συμβιβασμένες  ηγεσίες άς...
στηρίξουν  τη φορά αυτή την Πρωτοβουλία για την Ανατροπή. Ο γνωστός συνάδελφος  Γιώργος Φιλιππάκης για μια ακόμη φορά  θα είναι υποψήφιος  στις εκογές  της Ένωσης  στις 3 και 4  Ιουνίου  2015 με αυτήν την  παράταξη .
Χωρίς πολλά  λόγια  συνάδελφοι  σας θυμίζω ότι από το 2009 και μετά  ολοι   δουλέυαμε χωρίς συμβάσεις  γιατί οι μνημονιακές κυβερνήσεις  τις  διέγραψαν.
Η προηγούμενη Κυβέρνηση  έκλεισε την ΕΡΤ  και η σημερινή  έχει αθετήσει τις υποσχέσεις της  δημιουργώντας μια ...  νέα ΕΡΤ στα πλαίσια  της ΝΕΡΙΤ.
Το απερχόμενο  προεδρείο  της ΕΣΗΕΑ   υποταγμένο πλήρως  στις τελευταίες  μνημονιακές κυβερνήσεις  έκανε  τα πάντα για να φρενάρει κάθε αγώνα  αλλά και  να  βοηθήσει τους εργοδότες  τους  καναλάρχες  και γενικότερα το μιντιακό σύστημα που κυβερνά .
Επιπλέον  οι  ίδιοι άνθρωποι βοήθησαν  στη φαλκίδευση της ψήφου μας  στον ΕΔΟΕΑΠ  που κινδινεύει να περάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες .
Σήμερα η ΕΣΗΕΑ  μετρά  σχεδόν 1500 άνεργους συναδέλφους  που  ζούν σχεδόν στα όρια της φτώχειας .
Δεκάδες  άλλοι  άν και εργάζονται αμοίβονται  με μισθούς  πείνας ενώ  καναλάρχες και εκδότες  απολύουν  καθημερινά  χωρίς να  τους ενοχλεί  το Σωματείο .
Πλήθος συναδέλφων  εργάζονται με μπλοκάκια  ή μαύρα  και η ΕΣΗΕΑ  δεν αντιδρά .
Οι εκλογές που  πλησιάζουν  μας δίνουν την τελευταία ευκαιρία  για ένα διαφορετικό Σωματείο  στα χέρια των  δημοσιογράφων με αγώνες  μέσα  στα  <μαγαζιά.  και κυρίως στους δρόμους .
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Γιώργος  Φιλιππάκης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του