Παραιτήθηκε… πριν εγκατασταθεί ο εκκαθαριστής.

organismos-kopaidas111

Παραιτήθηκε η εκκαθαριστής που είχε ορίσει το υπουργείο Οικονομικών για να «καθαρίσει» τον παλιό Οργανισμό Κωπαίδας, πριν ακόμη καλά καλά εγκατασταθεί.Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο περιφερειάρχης στο ΔΣ του δήμου Λεβαδέων στο περιθώριο της συζήτησης για το νέο ΕΣΠΑ.
Ανατρέξαμε σε παλαιότερες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά ο οποίος σε εκπομπή στο star Λαμίας είχε υποψιάσει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην περίπτωση που η εκκαθαρίστρια έκρινε οτι η αποζημίωση που είχε οριστεί δεν κάλυπτε τις οικονομικές απαιτήσεις της έναντι του έργου που θα αναλάβει.Το πρόβλημα είναι οτι παρουσιάζονται σοβαρές εμπλοκές στο έργο υλοποίησης της αρμοδιότητας άρδευσης της Κωπαίδα που έχει αναλάβει πλέον η περιφέρεια ενώ σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν αγρότες που δεν μπορούν να αγοράσουν, να ενοικιάσουν ή να μεταβιβάσουν κτήματα αν δεν έχουν και το σχετικό έγγραφο του οργανισμού, που βέβαια από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη τελεί υπό εκκαθάριση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του