Με τους εργαζόμενους και την διοίκηση της Αλουμίνιον συναντήθηκε η δημοτική αρχή του Δήμου Λεβαδέων

aloymliv

Συνάντηση με τη Διεύθυνση του εργοστασίου “Αλουμίνιον της Ελλάδος” για συζήτηση και συνεργασία στα πλαίσια των δράσεων της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης είχε η δημοτική αρχή του Δήμου Λεβαδέων.Η Δήμαρχος Γιώτα Πούλου, με τους Αντιδημάρχους Στυλιανό Θεοδωρόπουλο και Αθανάσιο Φορτώση και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κυριακίου Ιωάννη Λαζάρου συζήτησαν με τη Διεύθυνση της εταιρείας σειρά θεμάτων που αφορούν στους δύο βασικούς πυλώνες της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της επιχείρησης και πιό συγκεκριμένα στην προστασία του περιβάλλοντος και στη συνεισφορά στην τοπική κοινωνία.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις δράσεις οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν με γνώμονα την ενίσχυση των κοινωνικών δομών, του Δημοτικού Παντοπωλείου, της Δημοτικής Κατασκήνωσης στη θέση “Παλιομηλιά” και της κατασκευής έργων οδοποιίας στην περιοχή. Καταλήγοντας και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα υπάρξει έγκαιρη συνεργασία για τον προγραμματισμό των δράσεων στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, για το έτος 2016.

Να σημειωθεί οτι της συνάντησης τη Διεύθυνση της εταιρείας προηγήθηκε συνάντηση της δημοτικής αρχής με το Σωματείο Εργαζομένων της Αλουμίνιον της Ελλάδος κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του