ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, ...
την έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, για το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης των πρώην υπαλλήλων της Εμπορικής Τράπεζας.
Στην έρευνα των ελεγκτών του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης αποκαλύπτεται ότι στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης των πρώην υπαλλήλων της Εμπορικής Τράπεζας για τα έτη 2007-2013 δημιουργήθηκε οικονομική «τρύπα» στα έσοδα, επειδή σε ορισμένους ασφαλισμένους του δινόταν παρανόμως, ταυτόχρονα, προσυνταξιοδοτικό βοήθημα και σύνταξη.
Ο αναπληρωτής υπουργός ζητά από τη δικαιοσύνη, αλλά και από τους διοικητές των ταμείων ΙΚΑ και ΕΤΕΑ, να  προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες που ορίζει ο νόμος, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση και να επιστραφούν τα χρήματα που απώλεσαν τα ασφαλιστικά ταμεία.

«Η κακοδιαχείριση, η ατιμωρησία, η αμέλεια των διοικητικών υπηρεσιών και η ανομία θα καταπολεμηθεί μέχρι τέλους, τόσο σε επίπεδο κράτους, όσο και σε επίπεδο πολίτη- δήλωσε ο κ. Στρατούλης- Όσοι καταχράστηκαν δημόσια χρήματα δεν   βρίσκονται στο απυρόβλητο, καθώς η δικαιοσύνη θα αποδώσει τις ευθύνες από όπου κι αν προέρχονται.  Ενισχύουμε την ανεξάρτητη απονομή της Δικαιοσύνης και θα ενισχύσουμε τη δυνατότητά της να λειτουργεί και να αποδίδει δίκαιο».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του