Ερωτήσεις της Λαϊκής Συπείρωσης Στερεάς για τα Νοσοκομεία και την Δασοπροστασία στην περιφέρεια



• Η κατάσταση στα νοσοκομεία και τα Κ.Υ της περιοχής είναι απαράδεκτη. Αδυνατούν να εφημερεύσουν για να καλύψουν όλα τα περιστατικά. Δέχονται τεράστια επιβάρυνση από την ουσιαστική έλλειψη πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.Υποχρηματοδότηση και επέκταση της εμπορευματοποίησηςΈλλειψη προσωπικού (γιατροί, νοσηλευτικοί και παραϊατρικό προσωπικό) .
Ανεπάρκεια αναλώσιμου υλικού.Ασυντήρητα μηχανήματα και καθυστέρηση στον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση τους.Απλήρωτοι εργαζόμενοιΠαρ΄ ότι δεν είναι άμεση αρμοδιότητα μας…… Να προβάλουμε το θέμα…. Να συμβάλουμε στην κινητοποίηση του λαού και να διατυπώσουμε αιτήματα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Ρωτάμε τον κ. Περιφερειάρχη τι μέτρα θα πάρει.
18/5/15
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η καθυστέρηση για την αντιμετώπιση του ζητήματος δασοπροστασίας.
Καθυστερεί η πρόσληψη δασοπυροσβεστών παρ’ ότι η αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε από 1/5.
Καμιά περιφερειακή ενότητα και κανένα δασαρχείο δεν χρηματοδοτήθηκε για συντήρηση και διάνοιξη δασικών δρόμων…. για καθαρισμούς σε περιαστικά δάση.
Είναι άμεσα αναγκαίο να μιλήσουμε για αυτό το θέμα…. Να εκδώσουμε ανακοίνωση και να διατυπώσουμε απαιτήσεις.
Κοντά στα άλλα τα δασαρχεία χρειάζονται ενίσχυση…. όπως και η πυροσβεστική υπηρεσία.
Ρωτάμε τον κ. Περιφερειάρχη τι μέτρα θα πάρει.
18/5/15
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του