Εμαθες τα νέα Ανγκελα; Ο ΣΥΡΙΖΑ προελαύνει και σε νέα δημοσκόπηση, ο λαός ταυτίζεται με τις κόκκινες γραμμές Τσίπρα

Τσίπρας


Στην πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης της «Palmos Analysis» για το «ΧΩΝΙ» και τον τηλεοπτικό σταθμό SBC ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 36,7%, ενώ ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 16,5%. Η διαφορά τους είναι δηλαδή στο 20,2%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Ποτάμι με 6,1%, και στη συνέχεια ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,4%, το ΚΚΕ με 3,9%, οι ΑΝΕΛ με 3,1% και το ΠΑΣΟΚ με 2,5. Με την αναγωγή των αναποφάσιστων επί των εγκύρων ο σημερινός κυβερνητικός σχηματισμός θα διέθετε 181 έδρες.

Την ίδια ώρα, το 57% θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει μόλις 21%.

Όσον αφορά την παράσταση νίκης και στο ερώτημα «ποιο κόμμα θεωρείτε ότι θα έρθει πρώτο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές» το 67% απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Έλληνες, εξάλλου, λένε να μην υποχωρήσει η κυβέρνηση από τις κόκκινες γραμμές της στο ασφαλιστικό (77%), στις ομαδικές απολύσεις (70%) και τις συλλογικές συμβάσεις (63%).

Στο ερώτημα, μάλιστα, αν θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές, το 75% των πολιτών απαντά θετικά, ενώ έξι στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι η συμφωνία Τσίπρα θα είναι καλύτερη από αυτή του Σαμαρά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του