ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ Με C-130 ο Α.Τσίπρας στη Ρίγα - Σημειολογικό: Επίδειξη μαχητικού πνεύματος (εικόνες)

Με μια εντυπωσιακή κίνηση ο Α.Τσίπρας έστειλε μηνύματα σε όλη την Ευρώπη ελληνικού
μαχητικού πνεύματος:Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του C-130, το χρησιμοποίησε για να δείξει ότι πολιτική ηγεσία και ΕΔ, οι οποίες στηρίζουν την χώρα είναι ένα, και είναι η πρώτη φορά που ένα ς ηγέτης πηγαίνει σε Σύνοδο κορυφής με πολεμικό αεροσκάφος.Με μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 ταξίδεψε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η συνοδεία του στη Ρίγα της Λετονίας.
Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν την περιέργεια να δουν πως είναι μέσα τα εντυπωσιακά αεροσκάφη. Και μάλλον κάποιοι από την κυβέρνηση ήταν στο μυαλό τους αφού πριν από λίγο δόθηκαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες από την αναχώρηση, την πτήση και την άφιξη του πρωθυπουργού.

Στις φωτό αυτό που φαίνεται είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν ενοχλείται από την έλλειψη ανέσεων μιας πολιτικής πτήσεως και μάλιστα δείχνει να το απολαμβάνει.

Στην ελληνική αποστολή στη Σύνοδο Κορυφής συμμετέχουν μαζί με τον κ.Τσίπρα και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Βαγγέλης Καλπαδάκης, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θοδωρής Μιχόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χουντής.
ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟ
Μέσα στο `πρωθυπουργικό` C130! Δείτε καρέ - καρέ την αναχώρηση, την πτήση και την άφιξη του πρωθυπουργού στην Ρίγα για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής!
ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ
ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ
ΙΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
ΜΙΝΙ ΣΥΣΚΕΨΗ;
ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΤΟΥ
ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΡΙΓΑ ΤΗΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ
 
σε απίστευτες συνθήκες.
Για το ταξίδι του πρωθυπουργού και της ελληνικής αποστολής επιστρατεύτηκε το στρατιωτικό C-130, το οποίο όπως βλέπετε, δεν διαθέτει κανέναν εξοπλισμό και κομφόρ για κανονικά ταξίδια.
Η δραματική λεπτομέρεια είναι ότι ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να ταξιδέψει με το στρατιωτικό αεροσκάφος, επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για ανταλλακτικά για τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του